سلام خانوما و دختر خانومهای محترم میشه لطفاً بگید کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن ،چند سالگی پریود شدن قدشون زمان پریودی چقدر بوده والان قدشون چند سانته برام مهمه لطفاً بگید ،🙏🙏🙏🙏🙏🙏
تاره ماشالله به دختر شما قدش عالیههههه من که 133و4 هست مجبورم نزارم پریود شه
ماشاالله به جون دخترت نه بابا حالا ۳,۴سانت چندان توفیقی نمیکنه آخه قدش نسبت به هم کلاسی هاش خیلی کوتاه ماشاالله بیشترشون بالای ۱۵۰هستن چند تاشونم ۱۶۰به بالا
ارثیه عزیزم؛قد پدرمادر بلند باشه بچه هم قد بلند میشه
ولی انجام والیبال و حرکات اصلاحی و مصرف لبنیات تاثیرگذاره
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
چی بگم دکترا که میگن این حرفا رو تو سایت ها ی مختلف هم میگن بعد از پریودی صفحات رشد بسته میشه و دیگه ...
نه به پریود زیاد ربط نداره
اکثر افراد بعد پریودهم افزایش قد زیادی دارن نگران نباشید
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
آمپول من فعلا دوتا براش تزریق کردم اولی رو آزاد خریدم 1ملیونو 400 دومی با بیمه 900 ولا دکترش که گفت ...
راستی ببخشید اینقدر سوال پرسیدم ازتون دخترتون موقعی آمپول میزنه بعدش اذیت نمیشه مثل لرز درد گرگرفتگی یا هر عوارض دیگه ای و اینکه تقریبا ماهی یدونه آمپول باید بزنه به عبارتی تقریبا سالی ۱۸میلیون میشه درسته من شنیدم این آمپول ها دوز قویترش و ۶ماه یکبار میزنن اون بهتر نیست البته قیمتشو نمیدونم لابد قیمتشم چند برابر این هست شما خریدین