سلام خانوما و دختر خانومهای محترم میشه لطفاً بگید کیا تجربه افزایش قد بعد از پریودی داشتن ،چند سالگی پریود شدن قدشون زمان پریودی چقدر بوده والان قدشون چند سانته برام مهمه لطفاً بگید ،🙏🙏🙏🙏🙏🙏
خوب خدا رو شکر چون بعضی ها گفته بودن دچار درد شدید و لرز و تشنج میشن از این باب ترسیدم منم بعد عید و ...
ولی به نظرم ارزش نداره بخاطر دوسه سانت این امپولو برای دخترتون بزنید دختر شما الان 153 سانت هست اگه به گفته دکتر 5سانت دیگه رشد بکنه میشه 158 مطمعن باش به 160هم میرسه منی که دارم تزریق میکنم مجبورم چون دخترم 133 قدش اگه یک درصد حرف دکتر درست باشه ودختر من 6ماه دیگه پریود میشد دخترم به 140 هم نمیرسید قدش پس من این ریسک رو کردم وامپول رو شروع کردم براش ولی به نظر من دختر شما اصلاا اصلا احتیاج نداره
ولی به نظرم ارزش نداره بخاطر دوسه سانت این امپولو برای دخترتون بزنید دختر شما الان 153 سانت هست اگه ...
نه عزیز گفتم دختر بزرگم که ۱۲سالشه ۱۵۵هستش این دخترم که میگم به دکتر بگم آمپول بزنه ۹سالشه و قدش چند ماه پیش ۱۳۶بود که دکتر گفت ۱/۵سال تا پریودیش مونده و هیچ دارویی جز شربت کلسیم و ویتامین دی ننوشت براش
میگن یه سال قبل بلوغ جهش رشد پیدا میکنن فعلن که نه من چون چاقه میگم شاید به خاطر همینه زیاد رشد نمیکنه از طرفی خیلی از بچه های چاق و میبینم که خیلی از دختر من چاق تر هستن ولی قدشون خیلی بلنده بالای ۱۶۰ نمیدونم شوهرم میگه داری خل میشی از بس زوم کردم رو قد ،🤣🤣🤣🤣