2777
2789

من یه بار تو عمرم دو ماه پیش ثبت نام کردم برا حجم خب من بلندم و خیلی لاغرم خانمهای اونجا همش نگام میکردن فقطم منو نه همه به همدیگه نگاه میکردن بعد از مربی می پرسیدم درباره وسایل چجوری  باهاش کار باید کرد به زور جواب میداد یه آینه سر تا سری هم بود خانوما بیست چهار ساعتها تو ژست میگرفتن بعدم به من نگاه میکردن میگفتن عزیزم چرا باسن نداری😑 یا این وسیله اینجوری باهاش کار کن با این که من اصلا ازشون نظرنپرسیدم یا سوالی نکرده بودم منم دیگه نرفتم اعصابم خورد شد جو همه باشگاه ها اینطور؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که از باشگاه متنفرم سالن مد و لباس و شو بود یجوری به ادم نگاه میکنن که انگار ادم چاق تا حالا ندیدن خب باشگاه برا چاقاست😕

بعدم باید کلی لباس داشته باشی کم نیاری کار با دستگاه هارو هم بزور یاد میدن و ....کلا از باشگاه متنفر شدم

منم خیلی دوست دارم باشگاه برم ولی تا حالا نرفتم. همیشه از جو باشگاه میترسیدم که مثلا بلد نباشمو مسخرم کنن☹️

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!

علاوه بر باشگاه تو سالن آرایشگاه هم همچین حسی دارم نمی تونم اصن اون جو تحمل کنم  بعد با خودم میگم شاید اجتماعی نیستم در صورتی تو محیط دانشگاه یا مسابقات علمی کلاس زبان این موارد خیلی راحتم با همه صمیمی میشم

من که از باشگاه متنفرم سالن مد و لباس و شو بود یجوری به ادم نگاه میکنن که انگار ادم چاق تا حالا ندید ...

به منم یه جور عجیبی نگاه میکردن انگار لاغر ندیدن تا حالا خیلی رومخم بودن

من باشگاه میرم چندساله چنین حسی به کسی انتقال ندادم و کسی هم اینجور نگاه و نظری نداشته درموردم. یا اگه بوده من برام مهم نبوده. دختر تو اتفاقا پر بشی و بری تو حجم خیلی خوش فرم تر میشی و پشتکار میخاد باشگاه. به این بهانه ها ترک نکن.حیفه

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰