من یه بار تو عمرم دو ماه پیش ثبت نام کردم برا حجم خب من بلندم و خیلی لاغرم خانمهای اونجا همش نگام میکردن فقطم منو نه همه به همدیگه نگاه میکردن بعد از مربی می پرسیدم درباره وسایل چجوری باهاش کار باید کرد به زور جواب میداد یه آینه سر تا سری هم بود خانوما بیست چهار ساعتها تو ژست میگرفتن بعدم به من نگاه میکردن میگفتن عزیزم چرا باسن نداری😑 یا این وسیله اینجوری باهاش کار کن با این که من اصلا ازشون نظرنپرسیدم یا سوالی نکرده بودم منم دیگه نرفتم اعصابم خورد شد جو همه باشگاه ها اینطور؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تقریبا همه جا همینجوریه ولی تو خودت نباید اهمیت بدی بهشون وکارتو انجام بدی اتفاقا برو وبا رفتن متوجه میشی یه قدم بزرگ تو زندگیت برداشتی که جاهای دیگه هم بدردت میخوره
همه باشگاهها آینه دارن نگاه میکنی ک حرکتو درست بزنی همه هم به هم نگاه میکنن. ولی حتما بخاطر مربیش باشگاهتو عوض کن ب حرف بقیه هم گوش نده خودشون ازت فاصله میگیرن
علاوه بر باشگاه تو سالن آرایشگاه هم همچین حسی دارم نمی تونم اصن اون جو تحمل کنم بعد با خودم میگم شاید اجتماعی نیستم در صورتی تو محیط دانشگاه یا مسابقات علمی کلاس زبان این موارد خیلی راحتم با همه صمیمی میشم
من باشگاه میرم چندساله چنین حسی به کسی انتقال ندادم و کسی هم اینجور نگاه و نظری نداشته درموردم. یا اگه بوده من برام مهم نبوده. دختر تو اتفاقا پر بشی و بری تو حجم خیلی خوش فرم تر میشی و پشتکار میخاد باشگاه. به این بهانه ها ترک نکن.حیفه