2777
2789
عنوان

کیا بچه کم خواب دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 41 پست

واااای😫😫😫

بچه های من هردوشون به بی‌خوابی مشهورن😩😩😩

دخترم که ۶سال و نیمه ست. از وقتی دنیا اومد تا الان هنوز درست نشده. پسرمم ٨ ماهشه ازون بدتره باز. 

حسرت یه خواب آروم رو دلمه 

البته خدا رو هزار بار شکر تنشون سالمه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر سخت

اینقد عصبی و پرخاشگر شدم ک دلم مبخواد خودمو بکشم از دستش ☹☹🤐🤐 از بارداری تاحال حساب کنی ۶ساله من مثل ادم نتونستم بخوابم شاید در ۲۴ساعت ۴ساعت 

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
واااای😫😫😫 بچه های من هردوشون به بی‌خوابی مشهورن😩😩😩 دخترم که ۶سال و نیمه ست. از وقتی دنیا اوم ...

😭😭پس منم منتظر نباشم درست بشه 

اخه ادم از کم خوابی مریض میشه بخدا بله خداروشکر که سالمن اما خواب خیلی مهمه

این پسرم چشماش باز نمیشه اما بزور ساعت ۶ بیدار میشه مقاومت شدید برای نخواببدناز اونور دیگه بدقلق و بهانه 

صبونه  وناهار و شام درستی نمیخوره بی حال و کسل میوفته ی گوشه

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
😭😭 درکت مبکنم که چقد ادم عصبی و بی حوصله میشه  منم پسر دومم ۴سالشع  اون‌باز بهتره نسبت ...

دخترمو بردم پیش روانشناس یه قرصی گفت بده تا ۶ ماه خواب شبشو تنظیم میکنه ولی شوهرم نمیزاره بدم بهش میگه عوارض دارن این قرصا!

پسر من ده سالشه، از اون اولش کم خواب بود و الانم همینه.  معتقدم بچه ایی که تو نوزادی بخوابه تا ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙁🙁☹☹ای  خدا پس قرار نیست درست بشه و بهتر بخوابن 

دخترمو بردم پیش روانشناس یه قرصی گفت بده تا ۶ ماه خواب شبشو تنظیم میکنه ولی شوهرم نمیزاره بدم بهش می ...

دکتر ابواافضل ملاتونین بهش داد ۱سوم قرص رو ۲هفته دادم‌بهتر شد 

و گرن گفتم قبلش مثل نوزاد هر نیم ساعت بیدار 

خداخیرش بده همون قرص رو که دادم ۱۲ میخوابه یکسره تا ۶یا۶ونیم  

ولی ی شبایی مثل دیشب ۲خوابید ۶ بیدار😶😶😶

دکتر ابواافضل ملاتونین بهش داد ۱سوم قرص رو ۲هفته دادم‌بهتر شد  و گرن گفتم قبلش مثل نوزاد هر نی ...

اره به منم همین قرصو گفت تا ۶ ماه بده. عوارض نداره؟ به من گفت یک چهارم بده هر شب تا ۶ ماه

اره به منم همین قرصو گفت تا ۶ ماه بده. عوارض نداره؟ به من گفت یک چهارم بده هر شب تا ۶ ماه

ن‌‌کم‌عوارض ترین قرص همینه گیاهیه 

من ۲هفته فقط دادم درست شد خداروهزاربار شکر اما گاهیم اینطوری میشه ک دیربخوابه

دکتر ابواافضل ملاتونین بهش داد ۱سوم قرص رو ۲هفته دادم‌بهتر شد  و گرن گفتم قبلش مثل نوزاد هر نی ...

نمیدونم چقدر صحت داره ولی یه جایی شنیدم که بچه های کم خواب خیلی باهوشن و یه جورایی نابغه، و نخوابیدن ذهنشون بخاطر همین موضوعه

😭😭پس منم منتظر نباشم درست بشه  اخه ادم از کم خوابی مریض میشه بخدا بله خداروشکر که سالمن اما ...

نه متاسفانه منتظر نباش🤦‍♀️

آره منم بیشتر واسه خود‌ش نگرانم. اگر بدونی چند بار دکتر بردمش!!! دکترش اون سری میگفت چه اصراری داری بخوابه!؟ گفتم از جسمش که دیگه گذشته میترسم مغزش رشد نکنه انقدر که این دائم بیداره. 

دختر من امسال پیش دبستانیه، یه چند روزی شوهرم شیفت بود ما رفته بودیم خونه مامانم، مامان و بابام داشتن شاخ در میاوردن میگفتن بچه ها از مدرسه که میان هلاک و بی حال میگیرن چند ساعت میخوابن ولی این از راه میاد قبل از اینکه لباساشو دربیاره شروع میکنه به بالا رفتن از در و دیوار و همینطور یکسره تا آخر شب بازی میکنه باز صبح از 7 بیداره😭😭😭

پسرمم که کلا 24 ساعته بیداره. اون یکی حداقل شبا می‌خوابه. 

بمن گفت اول ۱سوم هفته دوم‌نصف قرص خداییش ۹ونیم میدادم دیگه تا ۱۰ خواب بود

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🙁🙁☹☹ای  خدا پس قرار نیست درست بشه و بهتر بخوابن

والا نمیدونم، ان شاالله که برای شما درست بشه ولی من که قید درست شدن پسرمو زدم،. البته یه جورایی به خودم رفته من شدیدا کم خوابم و از خواب بدم میاد