2777
2789
عنوان

کیا بچه کم خواب دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 41 پست
نمیدونم چقدر صحت داره ولی یه جایی شنیدم که بچه های کم خواب خیلی باهوشن و یه جورایی نابغه، و نخوابیدن ...

شاید درصد کمی اینطور باشه اخه بجه کم خوابه مغزم و جسمش خسته والا پسرمن ک  یکسره درحال نق و بی حالی و کسلی🤦‍♀️😶

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
نه متاسفانه منتظر نباش🤦‍♀️ آره منم بیشتر واسه خود‌ش نگرانم. اگر بدونی چند بار دکتر بردمش!!! دکترش ...

😠😠😭😭 ای خدا مدرسه هم پس فایده نداره بیشتز بچه ها راست میگه مادرت خسته میشن میخوابن 

بچه های من ک‌معروفن یعنی همه میدونن خونخ ما بیان یامابریم دیگه از خواب خبری نیست بیچاره ها مگه ۷صبح بیداز و صبونه بخورن🤦‍♀️🤦‍♀️

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اسم قرصو بگو لطفا  از چند سال میشه داد؟

ملاتونین ۳ من از ۴سالگی دادم اما دوستم ب پسرس از ۱سال داد

😠😠😭😭 ای خدا مدرسه هم پس فایده نداره بیشتز بچه ها راست میگه مادرت خسته میشن میخوابن  بچه ها ...

دقیقا یعنی هیچ کس با ما بیرون شهر و مسافرت نمیاد😂

هر موقع هم میرم خونه مامانم همه فرار میکنن میرن. میگن باز این با اون دوتا بچه ش اومد. بجه های من بینهایت هم شرن. دخترم از دیوار راست بالا میره. دائم هم در حال داد زدن و پریدن و دویدن و خرابکاری کردنه

والا نمیدونم، ان شاالله که برای شما درست بشه ولی من که قید درست شدن پسرمو زدم،. البته یه جورایی به خ ...

من خودمم خواب زباد دوست ندارم ولی دیگه اینقد نوبره والا🤣🤣😑🤐🤐

دقیقا یعنی هیچ کس با ما بیرون شهر و مسافرت نمیاد😂 هر موقع هم میرم خونه مامانم همه فرار میکنن میرن. ...

ماشالله بهش  نه پسرمن خیلی اروم و بی ازاره 

فقط نمیخاابع🤣🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

اما پسر دومم شیطونه 

ببخشید میپرسم، بیش فعال نیست؟! 

نه. خودم و همه اطرافیانم همین فکرو میکردیم. به خاطر همین موضوع بردمش دکتر. دکتر گفت بیش فعال نیست. 

گفت علائم بیش فعالی زو نداره. مثلا پرسید با وسایل ریز و ظریف مثل لگو یا پاژل یا هر چیز این مدلی بازی میکنه؟ چند دقیقه؟ و اینکه میتونه بازی زو انجام بده؟ بعد مثلا پرسید یه برنامه تلوزیونی زو از اول تا آخر کامل میبینه؟ و کلا در مورد نوع رفتاراش کلی سوال پرسید. یکم هم با خودش صحبت کرد. گفت تمرکزش خوبه. بیش فعال نیست. می‌گفت بچه های بیش فعال اصلا تمرکز ندارن.