2777
2789
عنوان

کیا بچه کم خواب دارن

491 بازدید | 41 پست

سلام خانما کیا بچه کم خواب دارن چیکار کنبم ک‌ بهتر بخوابن پسرم منو کشت اینقد ک کم میخوابه از دستس دیوونه شدم 😭😭😭🙁🙁🙁🙁🙁

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

چند وقتشه؟

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقتشه؟

۵سال ونیم از روزی ک بدنیا اومدخ تا حالا همبن‌اش وکاسس یعنی درست بشو نیست☹☹🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
پسرم از بدو تولد تا ۲ سالگی اینجور بود از شیر گرفتم خوب شد.تا ۲ سالگی پدرم دراومد افسردگی گرفته بودم

کاش ۲ساله بود ۵سال ونیمشه🤣🤣🙁🙁😭😭😭

پسرم از بدو تولد تا ۲ سالگی اینجور بود از شیر گرفتم خوب شد.تا ۲ سالگی پدرم دراومد افسردگی گرفته بودم

بخدا از کم‌خوابی عصبی پرخاشگر افسرده کسل بی حال 🙁🙁😭😭

۵سال ونیم از روزی ک بدنیا اومدخ تا حالا همبن‌اش وکاسس یعنی درست بشو نیست☹☹🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اهان من فک کردم نوزاده

می خواستم واسع نوزاد بهت راه کار بدم

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
اهان من فک کردم نوزاده می خواستم واسع نوزاد بهت راه کار بدم

🤦‍♀️🤦‍♀️بخدا حالا مثلا بهتر شده تا ۴سالگیش مثل نوزاد هر نیم ساعت بیدار میشد

بچه های منم همینن! یکی ۵.۵ ساله یکی ۲.۵. تازه یکیشونو میخوام بخوابونم اون یکی نمیزاره. منم همش کمبود ...

😭😭 درکت مبکنم که چقد ادم عصبی و بی حوصله میشه 

منم پسر دومم ۴سالشع 

اون‌باز بهتره نسبت ب این حداقل ۱۲شب بخوابه تا ۸ونیم خوابه ظهرم ۲ساعت میخوابه 

این پسرم منو کشت بیچارم کرد

🤦‍♀️🤦‍♀️بخدا حالا مثلا بهتر شده تا ۴سالگیش مثل نوزاد هر نیم ساعت بیدار میشد

چقدر سخت