2777
2789

عمه همسرم خیلی رک نظرش بیان می‌کنه من از این بارونی بلندا گرفتم قهوه ایی برمیگرده میگه اصلا بهت نمیاد قهوه ایی ، کلا عادتشونه با صراحت بیان کنن خواهرشوهرم مجرده یبار برگشت گف تو خیلی خوشگلیاااا فقط کک مک هات تر زده به زیبایت 🙄🥲 

خودشم ازم کوچیکه درحالیکه هیچی از مد و استایل و دیزاین خونه نمیدونه فقط مبل سلطنتی رو برتر میدونن

یبار نظر پرسیدن که چجوری مبل میگیری گفتم احتمالا فرانسوی عمش برگشت رو ب خواهرشوهرم گف چرا اینجوری میخواد بگیره وای 😐

خواهر شوهر کوچیکممم ۷ سالشه اندازه غول میخوره باز به غذای همه چشم داره یبار مادر شوهرم یه مرغ گذاشت بشقابم گریه کرد گف منم اونجوریش میخام دادم بهش به محض غذا خوردن بعد میره دستشویی خیلی چشم تنگه بچه خیلیا نخورده شام هی میگه باز بکش اینم اینجوری میره رو مخم 

اندازه بچه نیس انگار یه زن ۴۰ ساله می‌دونه 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

افرادی که گفتی مهم نیستن اخه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرادی که گفتی مهم نیستن اخه

اعصابم خورد میکنن آخه 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
حاجی تو کار خودتو کن به حرفاشونم توجه نکن اگه دوست نداری این یک دومن تو خونه مادر شوهر اینکه بچه چجو ...

😆😆😆😆

بابا بچه تو جایی دیگ میاد پیش من این حرکت تو بشقابم میزنه حس بد میگیرم

قرار نیست همه طبق سلیقه و میل ما باشن

بابا اذیتم میکنع رفتارش من کاری ندارم

اعصابم خورد میکنن آخه

اهمیت نده 

مشکل بزرگی نیست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چکار به غذا خوردنه بچه داری اخه

بدم میاد یکی تو بشقابم قاشق بزنه یا سهم منم بخوره 

خب من ی روز میرم اونجا هر روز نیستم ک