2777
2789
عنوان

من یه آقا هستم که احتیاج به کمک دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 8378 بازدید | 231 پست
اخه میگه خانومش مشکل نداشته ناراضی نبوده والا من متوجه نشدم مادرش ازعمد اینکارو کرده شایدم برداشت شم ...

بینید چون من اولین شخص بودم داماد شدم 

الان هم میان همش 

مادرم میگه حالا اونجا بخوابه یا اینجا فرقی ندارد بیاد اونجا خانما تنها نباشه درحالی که وقتی پیش ما باشم ما حسرت یه رابطه به دلمون میمونه 

به اونا باشه همش دوست دارن خونه ما باشن 

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
مادرش اگه خیرخواه بود براشون نگهبان نمیزاشت وعروسو این مدلی ازار نمیداد 

بخدا همش اونجا بود 

شب و روز 

کتاب و دفتری مدرسه شدهم خونه ما بودن از خونه ما می‌رفت مدرسه 

بعد جالبیش خبر کشی میکردن همه رازهای خانواده رو میبردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من میگه تو پشت من نیستی  من میگم تو زبوونت خرابه حرفات رو با داد میزنی  میگه مگ ...

ببینید خودتونم کاملا قبول دارین مشکل از خونوادتونه وگرنه خانمتون خیلی بسازه ، والله هر کس دیگه ای بود تا حالا صددفعه خواهراتو شسته بود و پهن کرده بود رو بند 

ایشون مسلما از شما حمایتی ندیدن که تو روخونوادتون وایسه 

دوبار جلو خودش که خواهراتون گفتن اینطوری و اونطوری بگین فلانی(اسم خانمتون همراه با جان یا یه کلمه محبت امیز) خودم بهش میگم اینطوری خرید کنه و خودش ماشالله اینقدر باسلیقس که احتیاجی به نظر شما نداره 

ببین جای برادری بهت میگم قبل از اینکه خانمت ولت کنه و بره یا فقط به خاطر بچه هات پیشت بمونه و هیچی ارزشی دیگه پیشش نداشته باشی، دلشو به دست بیار، بهش ارزش بده 

خودتونم خوب میدونید خونوادتون ارزششو ندارن که تو رو خانمتون وایسین 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
ولی واقعا خواهرتون که تو زندگیتون بوده زندگی رو برا همسرتون خیلی سخت کرده خیلی سختی کشیده از لحاظ عا ...

به عشق من شک داره 

میگه تو وقتی دلت رابطه بخواد باهام خوبی

من دوسش دارم ولی شک داره 

میگه تو اگر واقعا دوسم داشتی پیش خانواده ت منو کوچیک نمی‌کردی 

من اگر از دست خانواده م‌عصبی شم به همسرم گیر میدم حس میکنم مقصر اصلی پررویی خانواده من خانومه 

بنظرم تقصیر خود اسیه وقتی ازدواج کرده نباید اجازه میداد خواهرش بیاد بمونه خونشون  وقتی مرد شل ...

من سنی نداشتم بابام و داداش بزرگم بهم میگفتن به زنت بخت بگیر از عشقت سواستفاده نکنه 

زن ذلیل نباش 

منم مدام بهش گیر میدادم خصوصا پیش خواهران که برن بگن 

مدام گیر میدادم بهش 

ببینید خودتونم کاملا قبول دارین مشکل از خونوادتونه وگرنه خانمتون خیلی بسازه ، والله هر کس دیگه ای بو ...

من سنی نداشتم بابام و داداش بزرگم بهم میگفتن به زنت بخت بگیر از عشقت سواستفاده نکنه 

زن ذلیل نباش 

منم مدام بهش گیر میدادم خصوصا پیش خواهران که برن بگن 

مدام گیر میدادم بهش 

به عشق من شک داره  میگه تو وقتی دلت رابطه بخواد باهام خوبی من دوسش دارم ولی شک داره  می ...

خب با این تفاصیر الان میدونی باید چکار کنی؟

تا جایی ک من دیدم همه ی خانم ها راهکار درستی بهت دادن برو چند تاشو انجام بده حتما نتیجه خواهی گرفت .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
من می‌دونم چرا اینطوری شده ،تقصیر خود شماست ،اونموقع ک باید بهش توجه میکردی نکردی .وقتی سرکارین براش ...

من بهش پیام عاشقانه زیاد میدم 

ولی اون اصلا بهم توجه نمیکنه

من سنی نداشتم بابام و داداش بزرگم بهم میگفتن به زنت بخت بگیر از عشقت سواستفاده نکنه  زن ذلی ...

ببین گذشته ها رو ول کن 

الانو بساز 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
دوستان مشکل اسی حل شد رفت پیش خانمش متفرق بشید جواب نمیده

من نمیتونم تند تند تایپ کنم مثل خانما 

ولی مشکلم یرجاشه 

من سنی نداشتم بابام و داداش بزرگم بهم میگفتن به زنت بخت بگیر از عشقت سواستفاده نکنه  زن ذلیل ن ...

بابا وداداشت با خانم های خودشون همچین رفتاری داشتن ؟

خدا از گناهشون بگذره ولی ب زندگیت حسادت میکردن میخواستن خانمت سرخورده بشه گویا موفق هم شدن.مدال افتخار بدید ب پدر وبرادر بزرگوارتون ک باعث بیماری وافسردگی یک زن با سه تا بچه در عین جوانی شدن .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
من نمیدونم چرا خواهرتون پیشتون بوده شاید واقعا مجبور بودید... اما به هر حال وقتی اول زندگی که وقته ت ...

به من میگه تو پشت من نیستی 

من میگم تو زبوونت خرابه حرفات رو با داد میزنی 

میگه مگه من اول همچین بودم 

اون میگه من دوسه سال اول ازدواجم خواهر تورو بزرگ کردم بعدشم مستقیم وارد بچه داری شدم بچه دار شدم اونم سه تا 

شاید باورتون نشه جریان خرید به روسری نداشت میگفتن تو که داری تو که داری چرا می‌خری ازشون پنهون میکرد 

پدرم همش دوست داشت سختی بکشیم که به جایی برسیم الان که سختی کشیدیم و به جایی رسیدیم میشینن از حسادت پست سرمون حرف میزنن اینم گریه می‌کنهیا مثلا جاری هاش عقده و تو رفاه خواهرام میگن باید فلان بخرید فلان مانتو رو بپوشید شیک باشید اینم حرص میخوره چرت منو عذاب دادن ولی اینا رو تشویق به شبک بودن میکنن

بدترین کارتون: اینکه اجازه دادید خواهر شوهر هرروز بیاد خونتون بعدم هرشب پیشتون بخوابه، واقعا از شنید ...

اگه میرفتم بهشون یه چی بگم می‌گفت نگو مهممونن

همش اونجا بودن خونه ما 

جالبیش اینه همش دعوا داشتیم پیش اونا آخه اون میخواست اونا رو راضی نگه داره اونا هم از رو نمی‌رفتند که مثلا بابام بگه اول ازدواجش هست بیایید تو خونه خیلی بد بود 

الآنم بزرگ شدن خودشونو گرفتند عکس بدی میکنن بی مهل میکنم خانمم ۷سال بی پولی منو تحمل کرد بااینکه میتونست تحمل نکنه تک دختر بود سختی نکشیده بود هیچ گاهی

الان یه اعصاب ضعیف گرفته با 3تا بچه و بی نهایت خانواده منو منم نمیتونم درکش کنم 

چون شما خانم هستید گفتم بهتون ببینم نظر شما چیه 

همش داد میزنند نمیتونه تحمل کنه درست حرف نمیزنه حرفاش رو یاد میگه گریه می‌کنه بغض می‌کنه