2777
2789
عنوان

من یه آقا هستم که احتیاج به کمک دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 8379 بازدید | 231 پست
اگه میرفتم بهشون یه چی بگم می‌گفت نگو مهممونن همش اونجا بودن خونه ما  جالبیش اینه همش دعوا دا ...

افسردگی گرفته ، ببرش پیش روان پزشک و روانشناس 

همزمان با جلسات مشاوره ، قرص ضد افسردگی مصرف کنه .... شما هم هواشو داشته باش ، بهش محبت کن براش وقت بذار ... تفریح برید 

بچه ها رو بذار پیش اون خواهرات ،خودتون دوتا برید گردش 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میرفتم بهشون یه چی بگم می‌گفت نگو مهممونن همش اونجا بودن خونه ما  جالبیش اینه همش د ...

خب مرد حسابی این همه راه حل بهت دادن

شروع کن 

اول رابطتت رو با اون خانوادت ی سمی گناهکارت بشدت کم کن فقط وقتی دعوتتون کردن اونم ماهی یکبار بت اکراه برید

بعدم تو کارهای خونه و نگه داری بچه ها بهش کمک کن

اون خواهر های بی وجدانت هم اومدن جلوی اونا قربون صدقه ی زنت برو و ب اونا کم محلی کن تا جبران این همه سال زجر کشیدن زنت بشه

برید تفریح مسافرت براش طلا بخر سوپرایز ش کن 

ب بچه ها بگو عشق اول و آخر من فقط مامانتونه 

30سالشه 3تا بچه داره به نظرم خستس وضع مالیتون چطوره؟براش هدیه بگیر و سعی کن از کسی که حالشو بد میک ...

هفت سال اول به بدترین وضعیت گذشت زندگیش 

ماشین نداشتیم و شش سال با موتور رفت آمد کرد سالی به مانتو و کفش می‌خرید بااینکه نوعروس بود سخت نگرف

ولی الان ماشین داریم و یه خورده که دست بالمون باز شده داره به زندگیش میرسه و خانواده م‌ حسادت میکنن

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

برو زندگیت رو از نو بساز چون فقط شما وخانمت نیستید سه تا طفل معصوم توی این زندگی آسیب میبینن .

چند سال خراب کردی یک شبه درست نمیشه .میگی خانمت داد میزنه چون دلش توی اون زندگی خوش نیست چون شما ازش حمایت نکردید .برو جلوی پدر وبرادرت ب خانمت بگو تمام زندگیم خانممه .بگو خانمم رو دوس دارم .خیلی کم کاری کردی جناب میرزا قاسمی تاپیک رو قفل کن برو زن وزندگیت رو نجات بده .

از دیشب تا حالا از دست شما دارم حرص میخورم و دلم ب حال خانمت میسوزه.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
کاملا درکش میکنم و ازتون خواهش میکنم که درکش کنید  به نظر من یه مدت بیشتر بهش اهمیت بده تو کار ...

اصلا به پیام هام توجه نمیکنه 

مثلا من عاشقانه میدم اون نمی‌ده 

و اینکه منم کم توقعی میکنم ناراحت میشم

از خوبی کردن زیاد خسته شده....خانواده ی شما خوبی هاش رو یادشون رفته و رفتن سراغ عروسای دیگه....شاید همسرتون از این موضوع ناراحته و به خاطر همون سرد شده...‌.رسیدگی به ۳ تا بچه ی قد و نیم قد هم خیلی سخته،،شما هم درکش کنین و کمکش کنین.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
من سنی نداشتم بابام و داداش بزرگم بهم میگفتن به زنت بخت بگیر از عشقت سواستفاده نکنه  زن ذلیل ن ...

😶😐🤐

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
افسردگی گرفته ، ببرش پیش روان پزشک و روانشناس  همزمان با جلسات مشاوره ، قرص ضد افسردگی مصرف کن ...

جناب میرزا قاسمی مشاور رو قبول نداره عزیزم

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
به من میگه تو پشت من نیستی  من میگم تو زبوونت خرابه حرفات رو با داد میزنی  میگه مگ ...

صد درصد حق باخانومته ...

😶😐🤐

به من میگه تو پشت من نیستی 

من میگم تو زبوونت خرابه حرفات رو با داد میزنی 

میگه مگه من اول همچین بودم 

اون میگه من دوسه سال اول ازدواجم خواهر تورو بزرگ کردم بعدشم مستقیم وارد بچه داری شدم بچه دار شدم اونم سه تا 

شاید باورتون نشه جریان خرید به روسری نداشت میگفتن تو که داری تو که داری چرا می‌خری ازشون پنهون میکرد 

پدرم همش دوست داشت سختی بکشیم که به جایی برسیم الان که سختی کشیدیم و به جایی رسیدیم میشینن از حسادت پست سرمون حرف میزنن اینم گریه می‌کنهیا مثلا جاری هاش عقده و تو رفاه خواهرام میگن باید فلان بخرید فلان مانتو رو بپوشید شیک باشید اینم حرص میخوره چرا منو عذاب دادن ولی اینا رو تشویق به شیک بودن میکنن

به من میگه تو پشت من نیستی  من میگم تو زبوونت خرابه حرفات رو با داد میزنی  میگه مگ ...

برادر من، خودت  بیا قضاوت کن !

حق بده که تو خانواده ات این بلا رو سر این خانم آوردین ! 

به خدا من جای خانومت بودم ، اون ۳تا بچه رو میذاشتم و طلاق می‌گرفتم 

حیف عمر و جوونیش که پای شما و خواهرات گذاشت :/ 

پشت همسرت باش محبت زیاد بکن بهش بگو خیلی خوبی مثل فرشته ای تو دنیا نمونه ای بهش بفهمون که تو قدرشو م ...

در ضمن وقتی که عادت ماهیانه میشه خیلی عصبی میشه طوری که کسی جرات نداره از کنارش رد بشه خصوصاً بچه ها

البته نمیزاره بچه ها بفهمن ولی خوب من نمیتونم دیگه باهاش حرف بزنم مجبورم بدرفتاری کنم و کم میارم گاهی وقتا میگم من چقدر بدبختم که این زن نصیبم شده همیشه با خودم فکر می کنم که آیا همه زنها نزدیکه عادت این مشکل را دارم یا فقط زن من تنهام اینجوره 

کم خونی شدید و کمبود ویتامین د سه داره

کجا زندگی میکنید نزدیک خونه پدرتون

بله دوسه دقیقه راهه بین خونه ما و بابا 

شاید باورتون نشه در زمان  اوایل ازدواج خواهر کوچیکم به مدت ۲ تا۳ سال مدام خونه ما بود و الان خواهر دومم که خیلی هم خبر کشی میکنه میاد خونمون شاید در طول ماه سه تا پنج روز مداوم پشت سر هم خونه ما باشه و خانمم خسته میشه از اینکه میاد چند روز پشت سر هم پیش ما میمونه 

و خیلی هم خبر میبره برای پدر مادرم مت جرات حرف زدن پیش اون رو نداریم راز دار و راز نگهدار نیست

چرا خواهرتون اومد وسط زندگیتون؟! از ۹ سالگی مگه گفته بودین خواهرتون میاد با شما زندگی کنه ؟! شما ی ب ...

خوب از نظر شونه من میتونستم بیرونش کنم وقتی که بابام چیزی نمی گفت بهش و از خداشون بود که دخترشون پیش ما زندگی میکنه و ما توی شرایط خیلی سختی بودیم از نظر مالی ضعیف بودیم و اصلاً مراعات مارو نمی کرد یه دختر ۹ ساله که می ترسید و مدام می خواست کنار همسرم یه خوابه بخوابه و من خیلی اوقات از همسرم جدا بودم گاهی پیش میومد که مثلاً می رفت خونه خودمون خصوصاً تابستان ولی خوب شرایط سخت بود