2777
2789
عنوان

من یه آقا هستم که احتیاج به کمک دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 8379 بازدید | 231 پست

وا بنده خدا چقدر زحمت كشيده با اينكه سني نداشته ازدواج كرده…ماشالا سه تا بچه هم كه اوردين…حتما تفريح و ارامشم نداره…از اطرافيان هم كه زحمتشون رو كشيده محبتي نميبينه…الان دلش به چي خوش باشه آخه؟ شما بايد جبران كني…كادو ..محبت…سورپرايز..يه مسافرت 

عین شوهرمن نباش 

منم آدم آروم و خنده رو همیشه شاد بودم

شوهرم انقدر ک آدم غرغرو و عصبیه و اصلا اهل تفریح و سرگرمی درست کردن نیست 

من بسیار عصبی شدم ک با کوچکترین چیزی داد میزنم گریه میکنم بهم میریزم

زن الکی به اینجا نمیرسه منم انقدر از کارای خونواده شوهرم و خونواده خودمو و شوهر عصبی و لجبازو و یدنده و غرغروم کشیدم تا خودم تبدیل شدم ب ی آدم افسرده عصبی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم طفلکی خانومت😔بچه های منم ۹سال و ۴سالن واقعا معمولا توان ندارم بخاطرشون  بنده خد ...

بگید ازت میخام تمرکز فقط روی زندگیه خودمون باشه چون اولو آخر ماهستیم که برای هم میمونیم وبدردهم میخوریم

این زن دقیقا منم شما باید پشتش در بیان و با خواهر خودتون صحبت کنید که رفتار شون اصلاح کنن اگه نکردن شما عذرخواهی کن بگو از اول اشتباه کردی 

خدایا شکرت لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین
نهه من مشاوره رو قبول ندارم

اگه مشاوره رو قبول نداری پس چطور اینجا داری مشاوره میگیری ؟

چرا مقاومت میکنید در مقابل مشاوره؟

شما مریض میشی کلیه درد میگیری دکتر نمیری؟

خب مشاورم دکتر روح وروان ماست دکتر درس خونده زحمت کشیده علم وتجربه  برخورد با مشکلات رو داره .بعد شما با کلی مشکل قبولش ندارید؟؟؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

باید اولویت اول زندگیتون همسرتون باشه سرد شدنش فقط بخاطر کمبود محبت و حمایت از طرف شماست مطمئن باشید وقتی حس دوست داشتنتونو هم به زبون بیارید هم در عمل بهش نشون بدیدبا تمام وجود عاشقتون میشه 

من می‌دونم چرا اینطوری شده ،تقصیر خود شماست ،اونموقع ک باید بهش توجه میکردی نکردی .وقتی سرکارین براش پیامک بزنید ک دوسش دارین ،بگین ک می‌دونی اونم خسته است کار خونه مراقبت از بچه ها ،واقعا مردا فک میکنن خانما تو خونه نشستن کیف میکنن ولی واقعا خسته ترین کارا کار خونه است 

خوبه حالا بعضی وقتا آقایون هم تاپیک میزنن از خانما کمک میخوان، خانما همکه همه شنگول و منگول و حبه انگور ، هر چی عقده و حسرت تو دلشونه میریزن بیرون هر کاری دلشون میخواد شوهرشو ن انجام بده همه رو با هم میگن،

من نمیدونم چرا خواهرتون پیشتون بوده شاید واقعا مجبور بودید... اما به هر حال وقتی اول زندگی که وقته تفریح و تنهایی دو نفره بود شما نفر سوم وارد کردید دیگه چه انتظاری دارید... بعدم که بنده خدا یا باردار بوده یا بچه بزرگ کرده. دیگه همه چی براش بی ارزش شده

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍

ببین بنده خدا سه تا بچه داره خیلییییی سخته به خدا الان بچه ها تو خونه باید نگه داری قدیما تو کوچه بودن یا خونه همسایه ها میرفتن الان اکثر خونه ها آپارتمان هست و سر صدا نباشه و ال بل خونه ویلایی هم بازم همسایه ها مشکل دارن 

نمیتونه جایی ببرتشون خیلی سخته

اگه شرایط مالیتون اجازه میده یا پرستار بچه بگیرین هفته ای دو روز بیاد کلا باهم باشین بهش گوش بدین یا هفته دو یا سه روز یک خدمتکار که بیاد خونتون تمیز کنه 

من به خدا دوتا بچه دارم هلاک میشم دائم خونه جمع میکنم با اون یکی درس کار کن اون یکی غذا بده باهاشون بازی کن اینقدر انرژی ادم میگیرن بچه ها خدا حفظشون کنه

خانم شما دچار روزمرگی شده 

حتما در مورد روزمرگی سرچ کنین متوجه میشین چه کارایی باید انجام بدین دوباره مثل قبل شاداب بشه 

در ضمن هدیه های بی مناسبت کوچیک یک کافی شاپ دونفره بچه هاتون بزارید جای مادرتون

رستورانی بلاخره خیلی تاثیر داره

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون
من می‌دونم چرا اینطوری شده ،تقصیر خود شماست ،اونموقع ک باید بهش توجه میکردی نکردی .وقتی سرکارین براش ...

آره بهش یادآوری کنید که همه زحمتایی که برای خونوادتون کشیده یادتونه بگو من که درکت میکنم ، ولی بیشتر از این کاری ازم نمیاد، هیچ وقت زحمتات رو‌نمیتونم جبران کنم

استاتر اینایی که گفتید دقیقا زندگی دوسال پیش منه 

دقیقا شرایط و حال و هوای خونه ما 

آنقدر خسته بودم و آنقدر از شوهرم نا امید بودم که دقیقا همینطور سرد شدم و دیگه تو خلوت خودم داشتم به طلاق فکر میکردم 

تنها نصیحتی که میتونم بهت بکنم اینه که اگه خواستی بری مشاور واقعا با دقت انتخاب کن چون مشاور داشت زندگی مارو داغون تر میکرد ،اینو تو زندگی چند نفر دیگه هم دیدم 

اما کاری که در واقع باید بکنی فقط و فقط اینه:کمک تو کارای خونه و بچه داری ،محبت به همسرت ،وقت بذاری براش ببری بگردونیش و به خانوادت بفهمونی که همسرت و احساساتش برات مهمه و کسی حق نداره ناراحتی کنه 

همسرم خیلی وقت گذاشت و خیلی کوتاه اومد 

یه دوره ای هم این وسطا من فقط غر زدم غر زدم غر زدم و همسرم فقط گوش میداد حتی جاهایی که زیادم حق با من نبود اصلا باهام بحث نمی‌کرد 

الان بعد از دوسال با این کارایی که گفتم حال من خیلی بهتر شده 

شاید دیگه اون زن شوخ و خونگرم روزای اول نشم ولی خیلی بهتر شدم