2777
2789
عنوان

من یه آقا هستم که احتیاج به کمک دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 8379 بازدید | 231 پست

بدترین کارتون: اینکه اجازه دادید خواهر شوهر هرروز بیاد خونتون بعدم هرشب پیشتون بخوابه، واقعا از شنیدنش کلافه شدم.

راهکار: تو بچه داری کمکش کنید، بچه هارو نگهدارید مشغول کنید تا بیشتر استراحت کنه، بهش محبت کنید براش خریدایی که دوست داره بکنید، حرفهای خوب بزنید، مرخصی بگیرید با هم برید مسافرت، خانواده شوهرم از هفته ای یه وعده شام یا ناهار بیشتر نباشه، الآنم کم کم بهار میاد هوا خوب میشه هر هفته برید گردش، بچه داری خیلیییی سخته حتما کمکش کنید، جلوی خانوادتون هم همیشه پشتش باشید و اگه درموردشون گفت که این کارو کردن در جواب محبتهام، شما درکش کنید، اجازه بدید بهتون حرفاشو بگه و شما هم تایید کنید، در کنار خانوادتون بیشتر به همسرتون محبت کنید، تو کارهای خونه حتما کمک کنید، ظرف بشورید براش، یا حتی مهمونی می‌رید کمکش کنید، و حتما با هم حرف بزنید، بچه هارو شب زود بخوابونید بشینید حرف بزنید و ببینید چیا ناراحتش می‌کنه و چه چیزهایی خوشحالش می‌کنه و براش انجام بدید، البته همه اینها باید همیشگی باشه نه فقط یک روز و یک هفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برای  دخترم خیلی زحمت کشیدم درساش عالی باشه همسرم کلی ازم تشکر کرد بابت هر چیز کوچیکی تشکر میکنه  ماشالله من کیف میکنه احساس میکنم براش مهم هستم و قدرمو میدونه اینم بی تاثیر نیس 

خدایا شکرت واسه همه نعمت هایی که بهمون بخشیدی ممنون

درک تون نمیکنم!!!!!! 

کادو بگیره براش؟

شما در شرایط این خانم باشید کادو براتون مهمه؟

این خانم توجه میخواد

این خانم تنها بودن با شوهرش رو میخواد

این خانم دلش میخواد به اندازه خستگی های اینهمه سالش، حرف بزنه

غرغر کنه

جلو شوهرش حرف بزنه و گریه کنه و از شوهرش عذر خواهی بشنوه

این خانم لازم داره خواهر شوهراش ببینن که برادرشون چقدر به همسرش افتخار میکنه و باعزت و احترام با زنش برخورد میکنه

فقط نفهمیدم اینکه عادت داره بالش میزاره بین پاهاش چه نکته ی مهمیه برای گرفتن راهنمایی🤨

خیلی ها این کار رو انجام میدن بنده حدا از بس روزها کار میکنه وخسته میشه .این کار از کمر درد شدید جلوگیری میکنه .دکتر ب خواهرم گفته بود برای کمتر شدن درد کمرت بالش لای پاهات بزار.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

والا منم خیلی شوخی میکنم طول روز از بس خسته میشم شوهرم که میداد انرژی ندارم بعضی وقتا خیلی خسته میشم حس میکنم من فراموش شدم ولی شوهرم نمیزاره تو این حس خودم غرق بشم از در میاد اول میاد سراغ من کلی قربون صدقه من میره اگه حس کنه خسته ام کاری خونه رو انجام میده میگه تو استراحت کن سر پا خودش غذلشو میخوره هر چی میگم بابا خسته نیستم وایسا خودم غذاتو بدم میگه نمیخواد تو استراحت کن  یا خواهرش چیزی بدی در باره من بگه جرش میده من تو اولویت هستم براش حتی وقتی که اعصبانی هستم داد میزنم ارومم میکنه دلگرمم میکنه حساسی بد ازم میگیره نفسم شده با این کاراش جون میدم براش شما هواشو داشته باش باز مثل روز اول میشه ادم اخلاقش تغییر نمیکنه  دل به زندگی بده تا دل بده به زندگی

چ ربطی ب مادرش داشت

ربطش بی فکری مادرش بوده ک دخترش رو میفرستاده ب جون عروس بنده خدا ک با شوهرش تنها نباشه وبهش خوش نگذره ب قول خودمون نو عروس بودنش رو کوفتش کرده.اگه دختر خودش بود همچین کاری رو میکرد؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
برین پیش مشاوره اینجا اکثرا بچه دبیرستانی هستن وکمکی بهتون نمیکنن 

والا من بچه نیستم چهل سالمه .ولی اگه کاربرهای این تاپیک بچه دبستانیم باشن دم همشون گرم حرف حساب زدن واز دم همشون ی پا کارشناس مسائل خانوادگی هستن .

ربطش بی فکری مادرش بوده ک دخترش رو میفرستاده ب جون عروس بنده خدا ک با شوهرش تنها نباشه وبهش خوش نگذر ...

اخه میگه خانومش مشکل نداشته ناراضی نبوده والا من متوجه نشدم مادرش ازعمد اینکارو کرده شایدم برداشت شمادرسته 

زندگی یعنی صدای نفس های  عزیزانم 🧿💜