2777
2789
عنوان

من یه آقا هستم که احتیاج به کمک دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 8378 بازدید | 231 پست
من سنی نداشتم بابام و داداش بزرگم بهم میگفتن به زنت بخت بگیر از عشقت سواستفاده نکنه  زن ذلی ...

با همین دخالتا وضع  زندگیتون همینه .متاسفانه شوهر منم همیشه میگه چیزی نمیگم ک پررو نشی حتما ب اونم همچین نصیحت‌های شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میرفتم بهشون یه چی بگم می‌گفت نگو مهممونن همش اونجا بودن خونه ما  جالبیش اینه همش دعوا دا ...

درست عین خودم :/درکش میکنم منم مشکلم همینه باشوهرم اعصابم ضعیفه .دلایلش هم بی مهری کردنه شوهر .اذیت کردن خونواده شوهر .نداشتن پول برای خریدن خونه که دور بشیم از خونوادش .بی اهمیتی به بچه ش که انگار فقط بچه منه .همه چی رو دوشم سنگینی میکنه .شما هم بهتره چندبرابر بیشتر به زنتون محبت کنید سعی کنید طرف زنتون باشید .

❌کارما❌  🔫لایک نکنید با تشکر✔

خداییش اگه جای همسرتون بودم اصلا نمیتونستم تحمل کنم آخه یه بار دوبار یه هفته دو هفته مگه خواهرشما دخترتونه که بخواد با شما زندگی کنه اونم تو اون سن اونم اول زندگیتون واقعا حرصم گرفت از دست شما مردا میدونید اشتباه تون چیه میدونید طرفتون از چی ناراحته خب چرا باهاش همدردی نمی‌کنید چرا سعی نمی‌کنید اشتباه تونو درست کنید الان بهترین کار اینکه همسرتونو بذارید تو اولویت و با عمل هم بهش نشون بدید بچه هاتونم اگه میشه 2 3 روز بزارید شون جایی خودتون دونفری برید مسافرت جاییکه دوست داره تو کارهای خونه حتما کمکش کنید هرچقدر بیشتر خسته باشید کارتون بیشتر به چشم میاد بیشتر حرفای محبت آمیز بهشون بزنید و جلوی خانوادتون تاییدش کنید این حرفای غلط چیه آخه میگن زن ذلیل  زن ذلیل چیه آخه زنا موجودات فوق‌العاده لطیفی هستن فطرتشون اینجوریه که خیلی بیشتر از مردا نیاز به محبت دارن بعدم محبت به همسر کجاش باعث زن ذلیلیه آخه؟؟؟ محبت به کسی که قراره تا آخر باشما باشه همدمتون بشه پشتتون باشه کجاش بده؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه مدتی بزارید راحت باشه برا یه مدتی از خانوادتون فاصله بگیرید بهش فرصت بدید ارامش شو بدست بیاره پشتش باشید همین بچه ها رو براش نگه دارید بزارید با دوستاش یا با هرکی که راحته مثلا مامانش یا خواهرش برن بیرون هوا بخورن دور بزنن بیشتر بهش توجه کن حالش برات مهم باشه حتما حتما قبل خواب باهاش یه صحبت هرچند کوچیک داشته باش سعی کن خیییییلی کم عصبانی بشی و بیشتر محبت کنی که بتونه باهاتون صحبت کنه بهش بگو ازش بپرس چی ناراحتش میکنه چی ناراحتش کرده دغدغه ش چیه الان چی حالشو خوب میکنه دوست داره چیکارکنه بهش بگو هروقت دوست داشت میتونه راجب اینا یا هرچیز دیگه باهاتون صحبت کنه بهش اطمینان بده که پشتش هستی همیشه وقتی بهم نزدیکتر شدین از همسرتون بپرسین که دوست داره چه کاری براش انجام بدین اینکارا رو بکنین بعد از خودشم بپرسین که دوست داره چجوری باشین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

باز خوبه خداروشکر خودتون متوجه اشتباه تون شدین خیلی خوبه 

به من میگه تو پشت من نیستی  من میگم تو زبوونت خرابه حرفات رو با داد میزنی  میگه مگه من ا ...

خب پشتش باش وقتی داد زد آرومش کن مرد یعنی کسی که به زنش آرامش بده دستش را بگیر بغلش کن وقتی داد میزنه بگو نگران چی هستی من اینجام پیشتم  البته با آرامش بگید کمکش کن تو خانه داری ببرش بیرون هرچی دلش میخاد براش بخر  جلو خودش جواب خواهرات را بده بگو توزندگی ما فضولی نکنید خانم من یه دونه است بزار بدونه پشتشی زن به حامی احتیاج داره اصلا به خاطر این که حامی داشته باشه ازدواج میکنه هیچ وقت هلش نکن مثلا بگی زود باش هیچ وقت سرش داد نزن براش تکیه گاه باش

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺