2777
2789
عنوان

من یه آقا هستم که احتیاج به کمک دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 8378 بازدید | 231 پست

اولا زن خیلی خوبی بوده که اوایل ازدواج خواهر شوهر اونم ۵روز درهفته رو تحمل‌کرده وهیچ نگفته 

دوما اشتباه ازشما بوده این موضوع پذیرفتین وجا خواب جداکردیدکه طفلک عادت کرده به این موضوع.....

سوما سعی کنید بیشتر هواشو داشته باشید توکارهای منزل کمک کنید تاخسته نشن کادو بخرید گل بخرید حتی مسافرت برید خیلی تاثیر داره شایدم افسردگی پس از زایمان گرفته 

چهارما با خواهراتون که باعث اذیت ناراحتی خانمتون میشه قطع ارتباط کنید وقتی خودتون شاهد هستید درحق خانمتون ظلم کردن شما الویتتون‌باید خانواده خودتون باشه وبس ....

پنجما بخاطرت حال خانمتون دیگه بچه نیارید ۳تا بچه خیلی سخته واقعا.....

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

ولی واقعا خواهرتون که تو زندگیتون بوده زندگی رو برا همسرتون خیلی سخت کرده خیلی سختی کشیده از لحاظ عاطفی ولی دیگه از این به بعد جبران کنید حس دوست داشتنتونو خیلی زیاد به زبون بیارید و در عمل هم بهش نشون بدید و بهش بگید که اولویت اول زندگیتونه .مطمئن باشید با تمام وجود عاشقتون میشه و از زندگی لذت میبره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ها این کار رو انجام میدن بنده حدا از بس روزها کار میکنه وخسته میشه .این کار از کمر درد شدید جلو ...

میدونم گلم، منم میذارم، برای مشورت گرفتن گفتن این نکته ضرورتی نداره که

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 
اخه میگه خانومش مشکل نداشته ناراضی نبوده والا من متوجه نشدم مادرش ازعمد اینکارو کرده شایدم برداشت شم ...

عزیزم الان هر آدمی در هر سنی میدونه این کار اشتباه بوده .تمام پست ها رو بخون اعتراض کردن ب این موضوع چطور مادر ایشون ب دخترش اجازه میداده بره پیش تازه عروس داماد .ب نظر شما کار درستی بوده؟

عروس ظاهرا با خانواده مادر شوهر توی خونه زندگی میکردن طبقه ی بالا اگه اشتباه نکنم .شاید عروس ترسیده حرفی بزنه نکنه ناراحت بشن هر کسی این شرایط رو نمیپذیره .دختر ۹ساله رفته بغل عروس خوابیده بعد داماد رفته پایین پیش مادرش آیا کار درستیه؟

همونطور ک اونموقع دخترش میفرستاده پیش نو عروسش الانم بهش بگه احترام زن داداشت رو بیشتر داشته باش .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
چه ربطی داشت الان؟ مادرش چیکارس؟نی نی سایت مگه چشه که عضو نباشه؟ چقدر بیخودی جبهه میگیرین نسبت ب ک ...

جواب دادم بخون متوجه میشی 😒

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅
مادرش اگه خیرخواه بود براشون نگهبان نمیزاشت وعروسو این مدلی ازار نمیداد 

بنظرم تقصیر خود اسیه وقتی ازدواج کرده نباید اجازه میداد خواهرش بیاد بمونه خونشون 

وقتی مرد شل بگیره هرکسی میتونه زندگیشو خراب کنه 

بی بی هم نشدیم .........  شازده و مش قربون بخاطرمون جنگ کنن 🤧😅

فقط اون بچه ۹ ساله چقدددد رو‌مخ بوده

زنت خواهر حضرت ایوب بود انقد صبر داره

اگه پیش خانواده ات مثل کوه پشتش باشی نزاری اب تو دلش تکون بخوره تو کار خونه و بچه داری کمکش کنی و بهش پول بدی بگی من بچه ها رو‌میگیرم تو برو خرید برا خودت

و مسافرت ببریش کم کم درست میشه

به قانونی هست  به این صورت

زن از شوهر ارامش رو دریافت میکنه

و لعد همون ارامش رو بین همسر وفرزند و خونه تقسیم میکنه

پس همه چیز به خودت ربط داره

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
همیشه از کسایی ضربه میخوریم که کلی خوبی در حقشون کردیم 

اگه میرفتم بهشون یه چی بگم می‌گفت نگو مهممونن

همش اونجا بودن خونه ما 

جالبیش اینه همش دعوا داشتیم پیش اونا آخه اون میخواست اونا رو راضی نگه داره اونا هم از رو نمی‌رفتند که مثلا بابام بگه اول ازدواجش هست بیایید تو خونه خیلی بد بود 

الآنم بزرگ شدن خودشونو گرفتند عکس بدی میکنن بی مهل میکنم خانمم ۷سال بی پولی منو تحمل کرد بااینکه میتونست تحمل نکنه تک دختر بود سختی نکشیده بود هیچ گاهی

الان یه اعصاب ضعیف گرفته با 3تا بچه و بی نهایت خانواده منو منم نمیتونم درکش کنم 

چون شما خانم هستید گفتم بهتون ببینم نظر شما چیه 

همش داد میزنند نمیتونه تحمل کنه درست حرف نمیزنه حرفاش رو یاد میگه گریه می‌کنه بغض می‌کنه 

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺
حق داره اون نیاز به پشت و پناه داره نیاز داره حمایت بشه خودتون میگید اول شوخ بود زن نیاز داره کنار ش ...

به من میگه تو پشت من نیستی 

من میگم تو زبوونت خرابه حرفات رو با داد میزنی 

میگه مگه من اول همچین بودم 

اون میگه من دوسه سال اول ازدواجم خواهر تورو بزرگ کردم بعدشم مستقیم وارد بچه داری شدم بچه دار شدم اونم سه تا 

شاید باورتون نشه جریان خرید به روسری نداشت میگفتن تو که داری تو که داری چرا می‌خری ازشون پنهون میکرد 

پدرم همش دوست داشت سختی بکشیم که به جایی برسیم الان که سختی کشیدیم و به جایی رسیدیم میشینن از حسادت پست سرمون حرف میزنن اینم گریه می‌کنهیا مثلا جاری هاش عقده و تو رفاه خواهرام میگن باید فلان بخرید فلان مانتو رو بپوشید شبم باشید اینم حرص میخوره چرت منو عذاب دادن ولی اینا رو تشویق به سبک بودن میکنن

چاره کارت توجه و محبته زنت خسته شده از کارخونه ازیکنواختی ازسه تابچه بی مهری های خانواده ت روش تا ...

اون میگه من دوسه سال اول ازدواجم خواهر تورو بزرگ کردم بعدشم مستقیم وارد بچه داری شدم بچه دار شدم اونم سه تا 

شاید باورتون نشه جریان خرید به روسری نداشت میگفتن تو که داری تو که داری چرا می‌خری ازشون پنهون میکرد 

پدرم همش دوست داشت سختی بکشیم که به جایی برسیم الان که سختی کشیدیم و به جایی رسیدیم میشینن از حسادت پست سرمون حرف میزنن اینم گریه می‌کنهیا مثلا جاری هاش عقده و تو رفاه خواهرام میگن باید فلان بخرید فلان مانتو رو بپوشید شبم باشید اینم حرص میخوره چرت منو عذاب دادن ولی اینا رو تشویق به سبک بودن میکنن

حق داره بنده خدا  جوونیشو گندزدن بهش حالا که از اب و گل دراومدن خودشونو برتر نشون میدن  ...