2777
2789
عنوان

من یه آقا هستم که احتیاج به کمک دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 8379 بازدید | 231 پست

مادرایی که پشت سر هم بچه میارن و به خودشون و شوهره مهلت نمیدن ۹۰درصد اینحوری ان.رفته رفته سرد میشن

من خیلیارو دیدم.همش دارن مینالن و حس بد دارن.

حق داره خب بهش کمک کن

درکش کن

این دوره میگذره

روحش خسته ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم طفلکی خانومت😔بچه های منم ۹سال و ۴سالن واقعا معمولا توان ندارم بخاطرشون  بنده خدا همسرتون ۳تا داره ازاین لحاظ خیلی درک کنیدو قدردان باشید تا انرژی بگیره،،باهاش صحبت کنید بگید که خواهراتون هرکاری میکنن خودشونو خراب میکنن شما درک میکنید همسرتونو حق میدیدو خودتونم ناراحت میشید وقتی ناراحته از خانوادتون باهاش همدردی کنید واز دلش دربیارید حتی شده عذرخواهی کنید تا دلگرم بشه، بهش بگید که دلتون میخاد بهتون نزدیک بشه سرد نباشه باهاتون با مهربونی ازش درخواست کنید درحد توانش بیشترتوجه کنه بهتون،وای خدا ۳تا بچه توی سنه کم و کلی زحمت زندگی و دلگیر بودن از خانوادتون واقعا باید خیلی قوی باشه که کم نیاره، محضه رضای خدا درکش کنید نذارید خستگی به تنش بمونه

همینارو به مادرت بگو  طفلی میدونه تو نی نی سایتم عضوی؟؟

چه ربطی داشت الان؟

مادرش چیکارس؟نی نی سایت مگه چشه که عضو نباشه؟

چقدر بیخودی جبهه میگیرین نسبت ب کاربر اقا 

بر ما گذشت آنچه نباید میگذشت

درود

بنده فکر میکنم رسیدگی به زندگی واقعا سخته اونم با وجود سه تا فرزند که با توجه به رنج سنیشون تو اوج شیطنت هستند شما سعی کنید همراه همسرتون باشید تو امور خانه داری به ایشون کمک‌کنید سفر ببرید یه روزایی برای چند ساعت هم که شده بچه ها رو ببرید بیرون که ایشون هم استراحت کنند 

خانه داری واقعا سخت و خسته کننده هست

چرا خواهرتونو پیش خودتون نگه میداشتین؟ اول خواهرتون بعد بچه هاتون 

خب معلومه خسته میشه 

بیشتر بهش توجه کنین دوتایی برین بیرون کافه گردش

بچه هارو گاهی بزارید خونه مادربزرگاشون تنهاباشید خونه

ببریدش گردش مسافرت برید باهم خرید کافه ببریدش رستوران تا دلگرم بشه ب زندگی ی وقتی براش گل بخرید هنوز خیلی جوونید ک بخواید اینجوری زندگی رو بگذرونید گذشته ک دیگه گذشته بچه هاتونو بفرستین خونه پدرتون پیش عمه هاشون یا مادربزرگشون برید دوتایی پیاده روی 

یا خدا من خودم یه بچه دارم تقریبا بزرگه یه روزایی از صبح تا شب دنبالشم واقعا خسته میشم بعد شما انتظار داری خانومتون با سه تا بچه خسته نشه یا شدیدا خودتون کمکش کنید یا کمکی بگیرید تو خونه گذشته رو هم جبران کنید براشون طبق روحیات خانومتون

باخانومتون حرف بزنین بهش بگین اونا با بی توجهی و بی نزاکتیشون ضرر کردن  عروسی مثل خانومتونو از دست دادن پس غصشوهم همونا باید بخورن نه شما شما نهایت انسانیتو به وقتش بجا اوردین بنده ندونه خداکه میدونه در رابطه با خودتونم اگه امکانش هس دوروز تو هفته بچه هارو بزارین پی دوستی اشنایی و تنها وقتتونو بگذرونین تا حال و هواتون عوض شه چن وقت یکبار باهم تنهایی برید خرید تشویقش کن برای رنگ مو واصلاح صورت و پاکسازی پوست و غیره چن وقت یبار بره ارایشگاه این کارو کنی کم کم حال و هواش درست میشه

بابا یعنی همسرشو بغل نمیکنه دیگه

خب هم میتونه اینو بغل کنه هم اونو ربطی نداره

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖