2777
2789
عنوان

من یه آقا هستم که احتیاج به کمک دارم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 8379 بازدید | 231 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داره اون نیاز به پشت و پناه داره نیاز داره حمایت بشه خودتون میگید اول شوخ بود زن نیاز داره کنار شوهرش احساس امنیت و آرامش داشته باشه 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

احساس میکنم همسرتون دلمرده و افسرده شده

بنده خدا شاید حس می‌کنه جوونی نکرده

باید یه جوری روح زندگی دوباره بهش تزریق بشه

به نظرم حتما ببریدشون پیش مشاور خانواده

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

چاره کارت

توجه و محبته

زنت خسته شده از کارخونه ازیکنواختی ازسه تابچه

بی مهری های خانواده ت روش تاثیرگذاشته

همینطور فتارهای مسخره خودت ک ب خواهرت ۵ساله ت نگفتی نباید اینجابخابی

اینم تبعاتش

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل

فک میکنم زنت حق داره ناراحت بشه 

دارم به این فکر میکنم که چقد خوب می شد اگه گلایه های کاربرای نی نی سایت از دعوا با شوهراشونو از زبون همسراشونم میشنیدیم🥲

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

سلام اگ میدونید مشاوره بریدباهم .یا باهاش صحبت کن دلیلش بپرس.بچه هاتون ک قدو نیم قد هستن اذیت میشه خداییش شماهم کمکش کن .دوتاتون جوونید بخاطر بچه هاتون برید مشاوره

حق داره بنده خدا 

جوونیشو گندزدن بهش حالا که از اب و گل دراومدن خودشونو برتر نشون میدن 

شما باید اینوگوش زد کنی و خانمتو تو جمع تحویل بگیری 

چندتا کلمه محبت امیز توجمع بهش بگو ببین چه معجزه ای میشه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

شما که میدونی انقدر خوبه بیشتر قدرشو بدون جلو خانوادت بیشتر تحویلش بگیر سه تا بچه کم سن و کارای خونه واقعا حق داره خسته بشه سعی کنید یه تنوعی تو زندگیتون ایجاد کنید که روحیه خانوم خوب بشه

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

منم شرایط خانم شما رو داشتم

اول عقد بچه ها برادرشوهرم ۲۴ساعته پیش ما بودن

و بعد از ازدواج بچه دار شدیم بلافاصله

رفتار شوهرمم خوب نبود

و افسردگی حاد گرفتم

هر دفعه ک یه زن میشکنه و اذیت میشه در واقع یه تیکه از قلب و احساسش رو از دست میده

من کاملا درکش میکنم

شما میتونی تنهایی ۲ نفره و عشق و ذوق اون اوایل رو بهش برگردونی؟

لوازم آرایشی و لباس بچه و تقویم و شکلات با عکس شخصی خواستین من در خدمتم🥰