2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179398 بازدید | 1505 پست

وقتی بیرون میری اتاق خوابتو قفل کن به لوازم شخصی ات دست نزنه وگرنه کابینت ویخچال زیاد مهم نیست تازه در حضور همسرت اینکارارو کرده پس نگران نباش دزد نیومده که انقدر استرس گرفتی خونه پسرشه از سر کنجکاوی رفته یه دوری زده 😅 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
سواد نداره بیشعور 

اسی در یکی از کمد ها رو قفل خوب بنداز به همسرت هم نگو هر چی میخری بزار اونجا 

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی یه تیکه طلاتو یا یه چی با ارزشتو ببر بذار خونه مامانت و بعد تو خونه هی دنبالش بگرد و گیر بده به شوهرت که من مطمئنم اینجا بوده الان نیستش 

و تا یه مدت بی خیالش نشو و هی بگو و برو رو اعصاب شوهرت و بگو خدایی نمیدونی کی دست زده به وسایلام 

شاید خدا کرد از ترس آبروشون دیگه نیومد دست به وسایلت بزنه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍
چقد فکرات ترسناکن  خدای من کار ب شخصیت مادره ندارما  اما پیامات ترسوندن منو دختر من ...

ببین من مادر شوهر خودم همیشه نگاه لباس زیرام ممیکنه وقتی میرم خونش و مجبورم بمونم و میخورم و پهن میکنم ده دفعه جا ب جا میکنه ..من عادت دارم یه شال یا روسری یا شلواری چیزی میندازم روشون ک معلوم نشه چون هم برادر شوهر مجرد زیاد دارم و هم متاهل زیاد میان و هم پسر زیاد دارن همشون و فکر کن یه بار اومدم دیدم معذرت میخوام شو*را رو جوری از زیر لباسا دراورده بود و انداخته بود وسط طناب تو دید همه و چون فقط لباس های من بیرون بودن همه میدونستن مال منه ..حتی یکی از خواهرشوهرام ب تیکه گفت حداقل شو*رتت رو نمینداختی وسط طناب اونم تو حیاط ک اینقد شلوغه منم ن گذاشتم ن برداشتم گفتم نمیدونم منظور مامان چیه لباس منو هی درمیاره جلو مردا نمیدونم قصد و غرضی داره یا ن ولی اگه بدتون میاد خب مادرتون رو مجاب کنید هی دستشون ب شور* ت و سوتی ن های مهمونا نباشه..

من شلوار و شال و روسری انداخته بودم روشون واسم هم مهم نبود دیر تر خشک بشن هزار بار هم ب مامان میگم جا ب جا نکن عزیزم ،فک کن هزار دفعه رفتم تو حیاط ک کمی خلوت شه ک لباسا رو بپوشونم،اخرش هم شوهرم لباسی انداخت روش،خیلی خجالت کشید اونم، من ک حتی موقع شامم با هیچکی چشم تو چشم نمیشدم  ..ببین ب خدا تو جمع ک همه تو پذیرایی بودن حداقل ۳۰ نفر آدم یهو با لباسهای من ک شو رت و سوتی ن رو گذاشته بود روی همه  اومد تو و رو ب من گرفت خشک شدن بزارمشون کجا ..منم گفتم بزارشون تو اتاق ب دختراش بر خورده بود ک چرا مادرم لباسای تو رو پهن کنه و جمع کنه گفتم والا من تو این ۱۰ سال نفهمیدم قصدشو وقتی دوست داره بزار جمع کنه ...من با جاری هام خدا روشکر خوبم فک کن یکیشون از دور یواش زد تو صورت خودش..

شو*رت منم زرد رنگ رو لباس معلوم معلوم ...فک کن شور*ت رو باز باز اورد ن حتی مچاله ..

فک کن با شوهرم چقد دعوا کردم ک شوهرم گفت تو ابروی منو بردی ..هر چی میگفتم مامانتو چرا آورده هی میگن میخواسته خوبی کنه ...

فک کن من مهمون مادر شوهر بودم ..ولی عذابی ک اسی حس کرده رو منم ب نوعی حس کردم...ولی اسی بدتر و بیشتر..

حریم خصوصی واقعا خصوصیه..هتک این حریم واقعا جواب سنگین میخواد ...

فک کن من تو اینجور نگو حرمت هایی لفظی دعوا کردم ضرر نرسوندم..

ولی اسی نمیتونه چون جای برگشت نداره ب قول خودش یا شوهرش پشتش نیس ...

من حتی راه حل برای کلاس ورزشش یا حتی آسیاب و کابینت و کمدش دادم ولی اون روش ها رو هم گفتم واسه این صیغه جورکردنش زنیکه ..از نوه اش خجالت بکشه زنیکه..باید تنبیه شه ..ببین من اگه بودم غوغایی ب پا میکردم واسه این حرفش ک نگو و نپرس..ولی واسه مثلا برداشتن مواد غذایی زیاد سخت گیر نیستم با اینکه خونه هرکسی ب جز پدر و مادرم میرم حتی برای کاری هم ک بهم بسپرن و تو کابینت و یخچال باشه اول اجازه میگیرم..شاید یکی دلش نخواد...بعدشم خواهری، من خودم اینقد آدم عذاب وجدانی و حق الناسی هستم ک نگو و نپرس  ،خدا نشناس نیستم ...ولی این عدالت نیس  ..ب نظرت حق اسی وقتی از باشگاه برگرده یه ویس گوش بده ک توش مادر شوهرش گیر داده ک زن صیغه کن ک زنت قدر بدونه خرجش نکن لوسش نکن ولی حق مادر شوهره نیس وایتکس بریزه ب لباساش...

اسی روح و قلبش بشکنه مادرشوهره لباسش خراب نشه...قبولتون ندارم حرفاتونو ..قبول ندارم ...

چهار دفعه این مادره بشینه زیر پای پسرش اخرش صیغه نمیکنه؟!شک دارم  

شما که میدونید بعد از رفتنتون میاد 

پس یک روز برید بیرون زود بیاید خونه 

مچش رو بگیرید و بگید دنبال چیزی میگردید 

اینطوری نه دلخوری پیش میاد نه چیزی خودشون زشت میشن 

یبار برو بیرون و زووود برگرد تو خونه مچشو بگیر.اروم برو بیا به شوهرت بگو فکر کردم خوابی ،،،،،اروم برو تا مادرش فرصت نکنه از اتاق و اشپزخونه بره بیرون

با شوهرت دونفری و اگه بچه داری همتون بیرون زیاد برین و حال و هوای شوهرتو از مامانش دور کن

ببین من مادر شوهر خودم همیشه نگاه لباس زیرام ممیکنه وقتی میرم خونش و مجبورم بمونم و میخورم و پهن میک ...

چی بگم

الهی هممون عاقبت بخیرشیم

وب راه راست بریم ک مجبورنشیم قاضی چنین مشکلاتی شیم ومادرشوهراهم کمی بخودشون بیان واین جدال چنصدساله عروس مادرشوهرتمام شه

جهنم خالیست ◂تمامشیاطین اینجا هستند
چه ذهن خطرناکی داری لا مصب  بگو من با زنداداش عوًضیم ک باعث شد داداشم همه چی بکشه بالا داره با ...

ااطلاعات کافی نیس ...باید یه بیوگرافی از خودش و کارایی ک کرده و داداشتون و خونوادتون بهم بدین اگه حق باهاتون باشه ک خودم پشتتم 😂😂😂😂آدرس بده خودم حمله کنم بهش اموالتونو از دماغش بکشم بیرون😂یه چک هم داداشتونو میزنم 😜

اگه جوریه ک با سیاست برده ک کار انچنانی نمیشه کرد ولی اگه مثلا ب زور برده و واقعا حقتون بوده خودتون بچه ها وکیل بگیرین هر روز دادگاه پاسگاه مامور دم در خونه خودش و خونوادش زنش😂😂بدین داداشتون رو بگیرن ول کنن بگیرن ول کنن ..تا پول رو برگردونه ولی اگه حقشه ک برده بیخیال مثلا سهم الارثیه و اینا ک دیگه حقش بوده ..

ولی کلا خواهرشوهرا تو نی نی سایت همیشه مقصرن😬 

هیچی نمیتونی بگی هر چی بگی به ضررت تموم میشه ،چون هیچکس قبول نمیکنه.فقط یه راه حل هست اونم رودررو شدن یکدفه ای...وقتی مطمعن شدی که اومده خونت و شوهرتم خونست یه نیم ساعتی تو خیابون باش و سریع برگرد خونه یجوری برگرد که صدای پاهات نیاد.وقتی هم اومدی بگو باشگاه تعطیل بود یا مامانم خونه نبود .بهترین راه حله که بکم بترسن دیگه نیاد .

ببین من مادر شوهر خودم همیشه نگاه لباس زیرام ممیکنه وقتی میرم خونش و مجبورم بمونم و میخورم و پهن میک ...

منظور مادرشوهرت اینه که لباس زیراتو اینجا نشور.بذار تو پلاستیک ببر خونت بشور

واقعا برای تربیتت متاسف شدم  نمیدونم محیط این چیزارو یادت داده یا در ذاتت هست در کل امیدوارم ...

از تسمشهههههه 😂😂😂آدرس خودت رو هم بده بیام تربیتت کنم گلم..ذاتیه محیط هم بی تاثیر نی 😂😂😂😂وای خدا این همه آدم ک مادراشون بی اجازه میرن تو خونه عروساشون 😂آمار خطرناکیه😂😂