2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179398 بازدید | 1505 پست
سواد نداره خیر سرش 

پیشنهاد اول ی کمد باید داشته باشی کلیدش فقط دست خودت باشه تمام جیزهای خصوصی داخلش باشه .لباس جدید وسایل شخصی طلا. مخصوص خودت سوهرتم نبینه. مساله بعد اون بیاد چهار تا میوه و ظرفو ببینه درسته نفس کار زشته ولی به اندازه دیدن بباس زیر طلا و‌چیزای هصوصی نیست

نه اون داره برای شوهرم زن صیغه ای پیدا میکنه باز برم بگم صداتونو ظبط کردم که تمومه 

ی پیشنهاددیگه توی خونتون دو‌سه میلیون هزینه کن اصلا طلاتو بفروش دوربین مدار بسته بزار. بشوهرت بگو من که کار خلاف نمیکنم بترسم توهم همینطور .دوربینو روی گوشیت نصب میکنه نصاب میبینی کی اومده رفته.

یا میتونی ی دوربین بزاری روی ورودی در. ب شوهرت نگو بخاطر مادرت بگو‌بخاطر امنیت.فامیلامون بگو‌انجام دادن. یادوستام دزد اومده. نزار مادر سوهرتم بفهمه. میخاین دوربین بزارین.بگو برا مادرتم دوربین بزاریم.

اگه چندماه گفتی مخالفت کرد.ب مادرشوهرت بگو ی دستگاه ضبط صدا توو کابیت و اناق نصب کردم وقتی خونه نیستیم تمام صداها ضبط میشه چون خونه دوستم دزد اومده طلاسو بردن هم دوربین گذاشتن هم دستگاه ضبط صدا.بچو بیرون میرن از طریق گوشی صداها رو میشنون که کسی هست یانه.اینو‌بگی مادرشوهرت فکرمیکنه خونتون دستگاه ضبط صدا هست دیگه نمیاد .و میترسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نامه بزار توی کشو لباس زیر 

بنویس همه جا رو نگاه کردی اشکالی نداره این کشو خصوصی هستش زشتههههههه 😅😅😅🤣🤣🤣

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
مرتیکه بی غیرت😤مامانت یکی میزد تو دهنش که نفهمه از کجا خورده  یه عمر بچه بزرگ کن پا بزار رو د ...

اره بهش گفت از فضولی داری میمیری

مامان بیچارمم چقد سادست میگه شوخی میکنه

ma_ashegتعلیق شده.... من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💚💙
روی یه کاغد بنویس . هر چی میخوای بگو خودم نشونت بدم لازم نیست وقتی نیستم به وسایلم دست بزنی و بذار ت ...

سواد نداره میگه 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗

به چه چیزایی حساسین شماها اگه خانواده شما میرفتن سر یخچال و کمد زمانی که شوهرتون نبود آیا اشکالی داره،،عزیز مهم نیست میره میبینه مهم تو و شوهرت هستین که با هم خوبین مهم اینه که مادرشوهرتون ازتون حساب میبره که یواشکی اینکارو میکنه،،مگه آدم چقدر زندگی میکنه بخاطر چیزهای پیش پا افتاده حرص و جوش بخوره،کار شما هم درست نبوده چون بیشتر باعث تنفر میشه زندگیو برا خودت تلخ میکنه همه چیزو فراموش کن بچسب به زندگیت

😁😁😁مثل اون فیلما که درو باز میکردن یه چیزی با فنر میومد بیرون با مشت میکوبید به صورت طرف از اونا ...

😂😂😂😂😂اخ گل گفتی 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
به چه چیزایی حساسین شماها اگه خانواده شما میرفتن سر یخچال و کمد زمانی که شوهرتون نبود آیا اشکالی دار ...

عالی حرفت ولی وقتی به نظرم یکی نمیزاره زندگی کنی و آرامشتو چیزهایی که دوست داره ازت میگیره دیگه نمیشه زندگی کرد اونم مادر شوهر استاتر خدا بهش صبر بده بازم به نظرم خیلی صبر کرده 

عالی حرفت ولی وقتی به نظرم یکی نمیزاره زندگی کنی و آرامشتو چیزهایی که دوست داره ازت میگیره دیگه نمیش ...

بعضیها چه چیزایی رو مشکلات میدونن،اما کار بیشتر مادرشوهرا همینه دیگه زرنگی و مدیریت میخواد و مطمئنم این استارتر بلده

دوست منم این مشکلو داره

البته بدترشو

کلا وقتی نیست میان هرجی لازم دارن میبرن

یه بار اومده بودن تهران پیش ما .میگفت جاریم گفت برو اینستا .میکه رفتم دیدم تو خونه منن نشستن دورهمی گرفتن خواهرشوهرا دارن چیپس و پفک میخورن😐استوری کرده بودنن

قربونت عزیزم مهمونی میرم چند روز نگهم میدارن ،خونمون دوره  ..ن بابا یه جور کرم داره گیر میده بز ...

منم میرم خونه مادرشوهرم دوره،سه شب حداقل اونجا هستیم. لباس زیر نمیشورم اصلا.بنظرم اونجا نشور دیگه،خیلی ضایعه لباس زیر ادمو بیاره جلو چشم بقیه.