2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179398 بازدید | 1505 پست

یه تیکه از وسایل گرون قیمتت مثل طلا قایم کن و بعد دنبالش بگرد به شوهرت و مادرشوهرت بگو احتمالا خونه نبودیم اومدن دزدیدنش...

همین باعث میشه دیگه جرأت نکنه بیاد، بعد از مدتی که آبا از آسیاب افتاد یه جایی اتفاقی پیداش کن بگو فلان جا گذاشته بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظور مادرشوهرت اینه که لباس زیراتو اینجا نشور.بذار تو پلاستیک ببر خونت بشور

قربونت عزیزم مهمونی میرم چند روز نگهم میدارن ،خونمون دوره  ..ن بابا یه جور کرم داره گیر میده بزار من بشورم میگم ن و تعارف و اینا..ک ببین من لباساتو خشک کردم من پهنشون میکنم، فک کن اومده بود خونه بابام اینا مهمونی،بابام همه پسر دختراش رو دعوت کرده بود ..بعد خانوم بعد شام رفت با یه جاروی دستی تو اتاق خواهرم جارو زدن 😂😂اصلا هیچکس اونجا نرفته بود بعد چون در کمدامون یه جورین فک کرد ک ولشون کنه یواش میبندن بعد این درها تق تققق میبستن خودشم بیچاره هول شد گفت  دارم تو کمد ها رو جارو میزنم🤔🤔🤔  فک کن خونوادش هم فهمیدن ولی هیچکدوم ب روش نمیارن..من چقد خجالت کشیدم پیش مامانم اینا ...آخه لامصب من عروستم خونه مامانم اینا رو چرا میگردی 😂😂🤭ببین میخواست ببینه چی دارن چی ندارن یا خونشون تمییزه یا نه ک بره تعریف کنه بگه من خونشونو جارو زدم..مامانم ب شوخی ب من می گفت حداقل می گفتی پذیرایی رو جارو بزنه ک شام خوردیم شاید کثیف باشه😂😂😂 

اولا با شوهرت بصورت جدی و مختصر صحبت کن و وویس رو هم بزار تا بشنوه ! هیچج ایرادی نداره ک تو وویس گرفتی!خونه خودته! دلت خاسته!

دوم اینکه وقتی میری خونه مادرشوهرت تو هم بدونه اجازه برو سر یخچال ابی چیزی بردار و اگه حرفی زد بگو من وقتی نیستم شما ک تو خونم خوب راحتید والبته اینکار بنظرم شخصیته خود ادمو میاره پایین ولی برا سوزوندن خوبه😐😑

به نظرم بگو حس میکنم خونمون دزد اومده اون روز وسایلم دست خورده بود به نظرم میاد اشناست حتما دنبال طلا میگرده

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

اسی جونم من یه سری راهکار دادم خواهرا میگن درست نیس ..قربونت من نظر خودم رو گفتم شما هر جور ب صلاحته و مختاری رفتار کن عزیزدلم ...بقیه پیاما رو بخون مطمئنا کار های بهتری هم پیدا میشن بچه ها نظرات زیادی دادن شرایطتت رو بسنج و اونی ک بهتره انجام بده عزیزم  ...ولی صمیمانه از ته قلبم برات دعا میکنم ک هر چی برات بهتره برات پیش بیاد و راحت شی گلم 😘 

خواهرای دیگه خواهشمندم ازتون اگه تو خانوادهاتون پدری مادری خواهری برادری دارین ک از این رفتارها داره خودتون تذکر بدین بهشون و اجازه ندین حتی شده ب اون خانواده اطلاع بدین ..این کار عادی نیس اصلا عادی نشمیردش..

موفق باشین همگی امیدوارم خوشبخت باشین همیشه ...

دعای خیرم پشت سر همتون😘😘😘😘

وای چقدر منی تو با این تفاوت که من و مادر شوهرم فاصله داریم یه شهر دیگس میاد خونم بمونه من خواب باشم یا برم مثلا خرید ییز بخرم همه جای خونمو میگرده منم شک کردم یبار رفتم نون بخرم گوشیو گذاشتم رو ضبط دیدم در تک تک کابینت‌ها و یخچال و باز میکرد و غر میزد وای این همه وسایل چیه پسر من میخره چه دختر بی سلیقه ای و فلان بعد چون گوشیم رو اپن بود صداش دور تر شد که احتمال دادم رفته کشو ها مو بگرده بعد ده دقیقه هم اومد. فکر کنم سجاده انداخت چون صداش میومد که خدایا تو رو به این سجاده تورو به این قبله عروسامو دلیل کن یه دردی به باباهاشون بنداز که درمون نداشته باشه و نفرین میکرد (به زبون ترکی)منم ک اومدم زنگ و زدم شنیدم تندتند داشت حرفایی بد بهم میزد تا برسم خونه:)

خداییش پارسال وقتی ویسو گوش دادم دیونه شده بودم

کاری به مادرشوهرت ندارم خیلی بی فرهنگه ولی شوهرتو آدم کن از اون رو میبینه که میاد اصلا چرا اجازه میده مستقیم پیشش از تو بد بگه منم با مادرشوهر تو یه ساختمون هستم ولس همسرم خیلی خوبه اصلا اجازه هیچ گونه دخالت و فوضولی و ... بهشون نمیده مقصر اصلی همسرت

صحبت کن باهاش آدمش کن

هر کس به وسعت تفکرش آزاد است...☘️