سات مدیر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 عنوان ژل لب زدم پشیمونم شوهرم خیلی دعوا کرد بیاین عکس بزارم | مشاهده متن کامل بحث + 8113 بازدید | 102 پست دو روزه ژل زدم خیلی خیلی خیلی زشت شدم دوشب نخوابیدم از بس ناراحتم 1401/11/18 | 08:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 پس قصد داری باز بزنی اینقدر کم شد چه خوب مهربونم انشاالله لبت عالی بشه اره بابا الان اصلا مشخص نیست..همسرم همش میگفت نمیزارم بزنی غیر طبیعی میشیبعد اینکه زدم هم خیلی گفت ک چرا اینجوری شدهاما الان میگه همش رفته برو بزننگران نباشمرسی گلم لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
گلیجان_از_لاهیجان عضویت: 1399/07/11 تعداد پست: 10214 گرما ورم رو بیشتر میکنه فقط کمپرس سرد چشم من ورم داشت دکتر گفت کمپرس گرم بزارم فکر کنم برا ورم گرما خوب باشه 🤔
سات مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 اره بابا الان اصلا مشخص نیست..همسرم همش میگفت نمیزارم بزنی غیر طبیعی میشی بعد اینکه زدم هم خ ... منم بیشتر شوهرم رو اعصابمه
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 چشم من ورم داشت دکتر گفت کمپرس گرم بزارم فکر کنم برا ورم گرما خوب باشه 🤔 ن گرما باعث میشه ورمش بیشتر بشهلب فرق دارهحتی تا ۲۴ ساعت حمام هم خوب نیستبخاطر گرمایا خوردن مایعات داغ خوب نیست لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
سات مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 ن گرما باعث میشه ورمش بیشتر بشه لب فرق داره حتی تا ۲۴ ساعت حمام هم خوب نیست بخاطر گرما یا خوردن ... به منم همین گفت آناهیل هم می خورم
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 منم بیشتر شوهرم رو اعصابمه ببین باید بهش بگی ک ورمه و اگر قبول نمیکنه هم تو سایتای مختلف در مورد ورم لب بعد ژل سرچ کنی و بهش نشون بدی ک ببینه طبیعیه لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
دخترساموراییها عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 460 مال من اولش از اینم گنده تر بود. نترس بعد دو هفته خوب میشه. خوب زده برات. اتفاقا بعدا با آرایش خیلی قشنگ میشه
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 به منم همین گفت آناهیل هم می خورم اره اناهیل هم برای ورم و کبودیه تا چند روز دیگ عالی میشه دقیقا ی همچین چیزی اوضاع تا ۱۰ روز الی دوهفته لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
سات مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 ورمش بخوابه خوب میشه ،نگران نباش گونه تم ژل زدی؟ عزیزم گونه شش سال پیش چربی زدم عالی بود هنوز هم تاثیرش هست
سات مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 مال من اولش از اینم گنده تر بود. نترس بعد دو هفته خوب میشه. خوب زده برات. اتفاقا بعدا با آرایش خیلی ... کار دکترش عالیه امیدوارم ممنونم
سات مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 اره اناهیل هم برای ورم و کبودیه تا چند روز دیگ عالی میشه دقیقا ی همچین چیزی ا ... چه با حال بود
فرنووووش عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 10907 دقیقا منم یک می خواستم بزنم دکتر گفت اینقدر درد تحمل می کنی ماه دیگه میای نیم دیگه می زنی از الان یک ... خوب کاری کردی عزیزم مطمئن باش تا ده روز دیگه خیلی خوشکل میشی😍من که خیلی خوشم اومده دیگه هر سال میرم تمدید میکنم از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.