2777
2789

عزیز قاشق بزار گرم بشه در حد سوختن نه ها

هی گرم کن بزار رو لبت

باز خنک شد گرم کن بزار رو لبت جاهای مختلف

تا پفش بخابه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این ورمه بعدش میخوابه و لبت ناز میشه منم زدم وحشتناک بود اما بعد یک هفته اوکی میشه 

اناناس بخور واسه کبودی خوبه

واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم 
بخدا ک طبیعیه..این همش ورمه...چرا تو دلشو خالی میکنین

خوشگلم رفتم خواندم شما همون یک سی سی زدین ترمیم اضافه نکردید آخه من یک و نیم زدم غیرطبیعی نشه ورمتون مثل من بود 

عزیزم تازه دو روزه زل زدی این‌همه ورم داره چه توقعی داری یک هفته صبر کن بعد هی قربون صدقه خودت برو ب ...

عزیزم انشاالله به خدا خیلی ناراحت بودم پسرم و شوهرم مدام مسخره می کنن

خوشگلم رفتم خواندم شما همون یک سی سی زدین ترمیم اضافه نکردید آخه من یک و نیم زدم غیرطبیعی نشه ورمتون ...

عزیزم خب دقیقا برای من بعد ده روز انگار اصلا نزدم 

نوبت گرفتم برای ترمیم ک برم بزنم

برای شما ک نیم سی سی بیشتر زدی 

هم ورمت بیشتره الان

هم اینکه بعد ده روز،دیگ مثل من نیاز ب ترمیم نداری 

و ی لب بینقص میشه

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
واقعا اصلا غیر طبیعی دوست ندارم یک و نیم سی سی زد 

اصلا نگران نباش من وقتی یک سی سی ژل زدم از بس زشت شده بودم حتی جلو شوهرم  ماسک میزدم 

ده روز تا دو هفته بیشترش جذب شد بعد از یکماه رفتم بازمنیم سی سی دیگه  زدم 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
عزیزم خب دقیقا برای من بعد ده روز انگار اصلا نزدم  نوبت گرفتم برای ترمیم ک برم بزنم برای شما ...

پس قصد داری باز بزنی اینقدر کم شد چه خوب مهربونم انشاالله لبت عالی بشه 

اصلا نگران نباش من وقتی یک سی سی ژل زدم از بس زشت شده بودم حتی جلو شوهرم  ماسک میزدم  ده ...

دقیقا منم یک می خواستم بزنم دکتر گفت اینقدر درد تحمل می کنی ماه دیگه میای نیم دیگه می زنی از الان یکدفعه بزن