2777
2789

اجازه بده کبودیش بره ورمش بشینه مطمئنم بازم میری میزنی معلومه الان با کبودی و ورم بدت میاد من ک مدام ژل میزنم دو سه روز اول هز لبم و قیافم حالم بهم میخوره

عضو گروه نارنجی🔶وزن شروع:68        وزن هدف:50    وزن فعلی :65/5      تاریخ شروع:3ژانویه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزای اول همینهذخب

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸
دقیقا منم یک می خواستم بزنم دکتر گفت اینقدر درد تحمل می کنی ماه دیگه میای نیم دیگه می زنی از الان یک ...

دردش زیاده ؟ منم لبم خیلی نازک و کم حجمه اما از دردش میترسم

آناناس و بسته یخ ژله ای بخر از داروخانه. من از بس این دوتارو استفاده کرده موقع جراحی بینیم اصلأ اصلأ صورتم کبود نشد 

اجازه بده کبودیش بره ورمش بشینه مطمئنم بازم میری میزنی معلومه الان با کبودی و ورم بدت میاد من ک مدام ...

عزیزم چقدر میزنی و چند وقت میمونه. مثلاً برای لب کم حجم نازکم چقدر لازمه 

عزیزم چقدر میزنی و چند وقت میمونه. مثلاً برای لب کم حجم نازکم چقدر لازمه 

شما اولین بار باید یک ونیم تا دو بزنید یک سی سی گوله مبشه تو لبتون اولین بار و دومین بار زود جذب میشه ولی بارای بعدی ماندگاریش بیشتره 

عضو گروه نارنجی🔶وزن شروع:68        وزن هدف:50    وزن فعلی :65/5      تاریخ شروع:3ژانویه 
چربی از کجات گرفتن ، خیلی دوسدارم انجام بدم ،کدوم شهری؟

عزیزم چربی از ران کشید دکتر می گفت چربی پا بهتره و یه بار به فاصله شش ماه و یک سال انجام دادم عالی شد