سات مدیر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 عنوان ژل لب زدم پشیمونم شوهرم خیلی دعوا کرد بیاین عکس بزارم | مشاهده متن کامل بحث + 8114 بازدید | 102 پست دو روزه ژل زدم خیلی خیلی خیلی زشت شدم دوشب نخوابیدم از بس ناراحتم 1401/11/18 | 08:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83737 عزیز قاشق بزار گرم بشه در حد سوختن نه هاهی گرم کن بزار رو لبتباز خنک شد گرم کن بزار رو لبت جاهای مختلفتا پفش بخابه لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
پرآو عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 1803 عزیزم این ورمه بعدش میخوابه و لبت ناز میشه منم زدم وحشتناک بود اما بعد یک هفته اوکی میشه اناناس بخور واسه کبودی خوبه واسه شادی روح برادرم 💔صلوات بفرستین لطفا ممنونم
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 ورمه همش میخوابه . رو لب حوله گرم بزار گرما ورم رو بیشتر میکنهفقط کمپرس سرد لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 اسی چیز گرم نزاریا،ورمش خیلی میشه لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
اسفندطلایی عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 5361 عزیزم تازه دو روزه زل زدی اینهمه ورم داره چه توقعی داری یک هفته صبر کن بعد هی قربون صدقه خودت برو بگو چه خوشگل شدم😁😁
سات مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 بخدا ک طبیعیه..این همش ورمه...چرا تو دلشو خالی میکنین خوشگلم رفتم خواندم شما همون یک سی سی زدین ترمیم اضافه نکردید آخه من یک و نیم زدم غیرطبیعی نشه ورمتون مثل من بود
آبجی_داداشام عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 3207 عزیزم این الان همش ورمهمنم بینیمو عمل کردم الان اندازه یک کوه شده ولی خب همش ورمه
سات مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 عزیزم تازه دو روزه زل زدی اینهمه ورم داره چه توقعی داری یک هفته صبر کن بعد هی قربون صدقه خودت برو ب ... عزیزم انشاالله به خدا خیلی ناراحت بودم پسرم و شوهرم مدام مسخره می کنن
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 خوشگلم رفتم خواندم شما همون یک سی سی زدین ترمیم اضافه نکردید آخه من یک و نیم زدم غیرطبیعی نشه ورمتون ... عزیزم خب دقیقا برای من بعد ده روز انگار اصلا نزدم نوبت گرفتم برای ترمیم ک برم بزنمبرای شما ک نیم سی سی بیشتر زدی هم ورمت بیشتره الانهم اینکه بعد ده روز،دیگ مثل من نیاز ب ترمیم نداری و ی لب بینقص میشه لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
فرنووووش عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 10907 واقعا اصلا غیر طبیعی دوست ندارم یک و نیم سی سی زد اصلا نگران نباش من وقتی یک سی سی ژل زدم از بس زشت شده بودم حتی جلو شوهرم ماسک میزدم ده روز تا دو هفته بیشترش جذب شد بعد از یکماه رفتم بازمنیم سی سی دیگه زدم از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.
سات مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 عزیزم خب دقیقا برای من بعد ده روز انگار اصلا نزدم نوبت گرفتم برای ترمیم ک برم بزنم برای شما ... پس قصد داری باز بزنی اینقدر کم شد چه خوب مهربونم انشاالله لبت عالی بشه
سات مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 اصلا نگران نباش من وقتی یک سی سی ژل زدم از بس زشت شده بودم حتی جلو شوهرم ماسک میزدم ده ... دقیقا منم یک می خواستم بزنم دکتر گفت اینقدر درد تحمل می کنی ماه دیگه میای نیم دیگه می زنی از الان یکدفعه بزن