2777
2789

من دانشگاه پیام نور رشته علوم تربیتی میخونم (ترم اولی هستم)

و واقعا حجم کتاب ها خیلی زیاده 

برای خوندن کتاب ها باید مطالب رو واو به واو حفظ کرد؟

یا در حد مفهومی خوند؟

چجوری خودم و برای امتحانات پایان ترم آماده کنم با توجه به اینکه کلاسای ما از آبان شروع شده و دوماه فرصت داریم برای امتحانات

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

ای کاش یه رشته دیگه میرفتی 

نیاز نیست کتاب بخری 

نمونه سوالات سال های قبل و خلاصه  که اونم تو کانال پیام نوری ها هست 

اگه ۸ نمره کلاسی بگیری نمونه سوال کفایت میکنه

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

علوم تربیتی نمیخونم. امتحانای پیام نور رو هم آشنا نیستم عزیزم. فقط خواستم بهت بگم اگر میخوای در علوم انسانی انسان موفق و کارآمدی باشی نباید دیگه مثل دبیرستان و مدرسه درس هارو حفظی بخونی. باید بفهمی، نگاه انتقادی داشته باشی، وارد بحث و گفتگو بشی، اهل مطالعه خیلی زیاد باشی، که به جای خوبی برسی انشالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم هم رشته ای شما هستم ،نیازی به حفظ کامل کتاب نیست،اگه نمره کامل میخوای کتاب بخون اونم روزنامه وار چون سوالات تستی هستن جواب سوال روبه روته راحت جواب یادت میاد....جزوه درس هم میتونی بخونی و اینکه چک کن اگه کتاب تغییر منبع نداشته برو نمونه سوالات سال های قبل رو بخون کمک کننده اس

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
ای کاش یه رشته دیگه میرفتی نیاز نیست کتاب بخری نمونه سوالات سال های قبل و خلاصه که اونم تو کانال پی ...

واقعا؟ اخه چند نفر از استادامون گفتن میانترم نمیگیرن

و ۸ نمره هم نمیگیریم

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

علوم تربیتی نمیخونم. امتحانای پیام نور رو هم آشنا نیستم عزیزم. فقط خواستم بهت بگم اگر میخوای در علوم ...

ممنونم🙏🏻❤

عزیزم منم هم رشته ای شما هستم ،نیازی به حفظ کامل کتاب نیست،اگه نمره کامل میخوای کتاب بخون اونم روزنا ...

متشکرم

جزوه ها رو از کجا باید تهیه کنم؟ آخه استادای ما جزوه نمیدن

متشکرمجزوه ها رو از کجا باید تهیه کنم؟ آخه استادای ما جزوه نمیدن

کانالها و گروه های پیام نور هم جزوه هم کتاب و کلی نمونه سوال هست داخلشون...تو ایتا و تلگرام ...کانال لوتوس رو داخل ایتا سرچ بزنید الان ترم اول هستید یکم بگذره با همه چی آشنا میشی نگران نباش عزیزم 

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼
واقعا؟ اخه چند نفر از استادامون گفتن میانترم نمیگیرنو ۸ نمره هم نمیگیریم

باید ۸ نمره رو بدن که 

مگه میشه ندن 

البته اگه زیر ۵ بدن به دردت نمیخوره 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن