سات مدیر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 عنوان ژل لب زدم پشیمونم شوهرم خیلی دعوا کرد بیاین عکس بزارم | مشاهده متن کامل بحث + 8132 بازدید | 102 پست دو روزه ژل زدم خیلی خیلی خیلی زشت شدم دوشب نخوابیدم از بس ناراحتم 1401/11/18 | 08:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 اینو دکتر زده؟ بخدا ک طبیعیه..این همش ورمه...چرا تو دلشو خالی میکنین لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
god_is_king عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 15776 کو؟فقط عکس لبتو بذار صورتتونذار به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
سات مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 835 ن باباااااا الان همه اینی ک میبینی ورمه من انقدر گریه میکردم بعد ده روز انقدر خوب شدددد اول خیلی ... ممنون عزیزم دو شبه نخوابیدم از ناراحتی اینقدر به خودم فحش دادم
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 ممنون عزیزم دو شبه نخوابیدم از ناراحتی اینقدر به خودم فحش دادم اصلا نگران نباش من شبیه اردک شده بودم،انقدر حالم بد بود،مثل شما بودم...کاملا طبیعیه و دوسومش ورمهخواهش گلم لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
france2 عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 2018 بخدا ک طبیعیه..این همش ورمه...چرا تو دلشو خالی میکنین فرمش رو نگاه کن انشالله ک این لب اوکی میشه کاری به ورمش ندارم ورم ک هیچی ولی فرم لب بالایی چیمیگه
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 فرمش رو نگاه کن انشالله ک این لب اوکی میشه کاری به ورمش ندارم ورم ک هیچی ولی فرم لب بالایی چیم ... بخاطر ورم این شکلی شده،منم لب بالام یجوری بود ک شبیه اردک شده بودم...تزریق ژل تو لب بالا همیشه بیشترهغیر قرینگی ک الان میبینی هم بخاطر ورمهکلا تا ده روز شکل واقعی لب مشخص نیست لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
قلقلی؟ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 7710 ورمش بخوابه خوب میشه ،نگران نباشگونه تم ژل زدی؟ خدا یا شکرت 🌹
سانـــاے_نانـــاے عضویت: 1397/11/04 تعداد پست: 6490 دقیق مث لبای همسایمون شده. بعد سه هفته اونقد تغییر کرده قشنگ شد. اولشه اینجوریع. ب مرور خوشگل میشع • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . • ° ★ . ★🌙 • به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم