2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه پیش زن دومشه

| مشاهده متن کامل بحث + 118919 بازدید | 1058 پست
منم همسرم داره بهم خیانت میکنه؛ بچه هم دارم؛ نه راه پس دارم؛ نه راه پیش؛ دلم میخواد سر به بیابون بذا ...

فقط کسی مه به سرش اومده باشه درک‌میکنه بعضیایه حرفای چرت میزنن انگاری من مریضم الکی بقیه روسرکاربزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا چقدر بد

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

فقط کسی مه به سرش اومده باشه درک‌میکنه بعضیایه حرفای چرت میزنن انگاری من مریضم الکی بقیه روسرکاربزار ...

بنظر شما که تجربه داری ممکنه یه مرد زن دوم یواشکی داشته باشی ولی فقط شبی دوساعت بره پیشش وتاصبح نمونه؟؟ 

۱۱۰تاسکه

عزیزم من حالت رو درک میکنم. اصلا ادم نمیتونه از بچه هاش یک روز هم بگذره. من نمیگم با این مرد بساز چون ارزش نداره. ولی طلاق گرفتن بدون پشتوانه مالی با دو تا بچه راحت نیست. همه میگن برو کار کن بچه هاتو بزرگ کن. فکر میکنن راحته. تو مملکتی که مردها تا شب کار میکنن کم میارن یه زن چطور میتونه خونه رو اداره کنه‌. مگه اینکه خونه داشته باشی و کرایه ندی. 

باید منطقی بود. مگه کار کردن و خرج خونه دادن آسونه؟ بچه هزار تا خرج داره. زن دیگه چی ازش میمونه. هم بیرون کار کنه هم خونه. اگه مبتونی خونه ازش بگیر و یه مبلغ ماهانه برای بچه ها. اونوقت بتونی بری سرکار. بدون پول جدا نشو وضع از این هم بدتر میشه

دوتا،پسرم ۸سالشه،دخترم۶سال

بچه هاتون ولی نکن بنظرم برو جدا زندگی کن و خودت برو سرکار و قوی شود این روزا میگذره اما اما بچه هات نذار به بشن و بنظرم موندن و هرروز جنگ اعصاب بذاره بچه ها مادر با انرژی میخان 

برا چی بری. که میدون رو برا رقیب خالی بزاری... مگه نمیگی اومده رو زندگیت سوار شده، چرا میخوای زندگیت ...

منم زورم میگیره زندگی که یه هزارتارنج جمع کردم روالان تحویل اون بدم

آره هی صیغه شده هی جداشده،۹روزقبل ازاینکه زن شوهرمن بشه ازاون شوهرقبلیش جداشده

آخه سه ماه باید از رو طلاق بگذره تا دوباره بتونه ازدواج کنه و اگه یه ماه نشده باشه مشکل شرعی داره