2777
2789
بخدا لوس بازی درنمیارم من بچم بریچ بودتا دو هفته قبل .نمیدونی چ ورزشایی کردم ک سفالیک شه و طبیعی بی ...

منم سر بچه اولم چهل هفته شد دردی هیچی نداشتم امپولم برام زدن بازم دردم نگرفت بعد چند ساعت سزارینم کردن چون بچم تپش قلب گرفته بود 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز میرم میخرم.باعث میشه دهانه رحمم بازشه؟

کرچک بدون اجازه ی دکتر اصلااا نخور

من هفته ۴۱ دکتر تجویز،کرد خوردم اصلا دردای زایمانم شروع نشد که هیچ!!! بچه م تو شکمم پی پی کرد،دیگه خواست خدا،بود سزارین شدم وگرنه ممکن بود بچه اسیب جدی ببینه

هر کی هر چی میگه چشم بسته انجام نده

بخدا لوس بازی درنمیارم من بچم بریچ بودتا دو هفته قبل .نمیدونی چ ورزشایی کردم ک سفالیک شه و طبیعی بی ...

خب گلم برو زایمان کن انشالله به سلامتی دخترتو بغل بگیری 

به این فکر کن امسال عید د سه نفره میشید و هر سه کنار هم سال تحویل میکنید

بخدا شنیدم میگن امپول فشار عوارض داره

نه من برام زدن از وقتم گذشته بودم دخترم 41 هفته و 6 روز به دنیا اومد اصلا درد زایمان نداشتم دکتر گفت بستری باید بشی یک شب بیمارستان سرم زدن هیچی فشارمم بالا بود 14 بود  بازم فردا صبح دکتر اومد بالا سرم آمپول زدن داخل سرم وای دردم شروع شد و سالم به دنیا اومد ... برو توکل بخدا کن انشالله سالم به دنیا میاد 

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️

فشار بالا رو که آمپول نمی‌زنند. معمولا اورژانسی سزارین میکنند . منم فشاربالا بودم سزارین شدم بی حسی از کمر . هفته ۳۶

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چیزی نمیشه بابا  منم بریچه تو هفته ۳۸ سزارین میشم  اصلا به این چیزا فکر نکن چون این حتما ...

سلام ببخشید چند هفته رفتین سونو و گف بریچ ؟؟اخرین سونوتون کی بود

Hamı gedər fərq eləməz sən gedərsən ay tutular
یادتونه فشارشون چند بود؟چن هفته بودن؟

سیزده بود.خداش بود زودتز زایمان کنه.

دیگ امپول فشار زده بود

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

یکی بود ۳۹هفتگی دورازجون شما بخاطر فشار بالا بچه مرده بدنیا اومد .بیچاره مادره داغون شد اما باز باردارشد.بارداری بعدی هم خارج از رحم شد زد لوله فالوپ وترکوند انقد خونریزی شدید بود مجبور شدن رحمو خارج کنن کاملا .و کلا دیگه نتونست باردارشه ...فقط اگه چند روز زودتر دکتر احمقش فهمیده بود الان سالم بچه بغل بود

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

ببین عزیزم همیشه همه چیزاونطورکه مامیخایم پیش نمیره.امپول فشارروهم ۹۰ درصدطبیعی هامیزنن.خواهرم ماه ۹تموم شده بوداصلادردنداشت اگه زایمان نمیکردبرابچه خطرداشت باامپول فشارزایمان کلی هم درطول بارداری پیاده روی وورزش کرده بود