2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر از ما بهتر میدونه.  

ولی باز نظر دکترای دیگه هم بخوا. شاید تو این سن بارداری این فشار بالا باشه. اما نظر دکتر من اینه ۱۳ به بالا مراجعه کنم دکتر، ۲۵ هفته هستم 

خیلیا همین طور زایمان می کنن..با امپول فشار..چیز بدی نیست

منم هیچ دردی نداشتم هفته ۳۸ رفتم مطب گرفت با دست دهانه رحمم رو باز کرد فرستادم بیمارستان..

دیگه فشارت بالاست عزیزم به حرف دکترت گوش بده که خطری خودت و بچت رو تهدید نکنه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

تا ابد که نمیخاد اونجا بمونه .برو پیاده روی طولانی کن .شربت زعفران بخور .گل مغربی .بزار زایمان کنی عزیزم.ترس نداره که

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
امروز میرم میخرم.باعث میشه دهانه رحمم بازشه؟

بله اما ازدکتر اجازه بگیر 

روغن زیتون هم همین اثر داره 

ولی کرچک بیشتر 

روغن کرچک طعم دار بگیری بهتره سر چند ساعت دردت میگیره و دایم می روی دستشویی چون روده ات را تخلیه میکنه

من طرف میشناسم ۴۰ هفته بود و درد نداشت آخر با آمپول فشار بوش دنیا اومد  برو زایمان کن و بیا دی ...

بخدا لوس بازی درنمیارم

من بچم بریچ بودتا دو هفته قبل .نمیدونی چ ورزشایی کردم ک سفالیک شه و طبیعی بیارم.همه میگفتن خوشبحالت بریچه.ولی من حاضر بودم درد طبیعی رو بکشم ولی جراحی نشم.پس لوس نیستم😭😭

بخدا شنیدم میگن امپول فشار عوارض داره

نه عزیزم چه عوارضی !

به این فک کن که دورازجون تا اینجا سختی کشیدی بخاطر غفلت خطری تهدید کنه بچه رو 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

خواهر شوهر منم مثل شما شد.

فشارش بالا بود امپول فشار زدن بچش دنیا اومد و صحیح سالم.

نگران نباش توکل بخداکن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.