2777
2789
منم هفته پیش رفتم دکتر از بس توی مطب معطل شدم بعدش هم ماما منو سرپا نگه داشت فشارمو گرفت 13 بود یهو ...

منمم از اول بارداری فشارم نرمال بود.دیروز احساس میکنم بخاطر استرس بالا رفته بود

حالت جارو دستی خیلی میموندم.خونه جارو دستی میکشیدم.بعد همون حالت جارو دستی کمرمو بالا میبردم چهاردیت ...

خدا کنه زودتر برگرده بچه اولم سفالیک بود من اصلا ترش نمیکردم اما الان غذا ها سر دلم میمونه هضم نمیشه مدام ترش میکنم معده ام حساسه و تحت فشاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هفته ۳۸ خوبه ریسک نکن فشار خون خطرناکه برو بیمارستان من دو تا بچمو با اینکه درد داشتم دهانه رحمم هم دو سه سانت باز بود به خاطر اینکه قلب بچه هام کند میزد در حین زایمان آمپول فشار زدن که زودتر بدنیا بیان 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی