2777
2789
امروز میرم میخرم.باعث میشه دهانه رحمم بازشه؟

روغن کرچک خیلی خوبه اگه موقع زایمانت باشه به راحت تر زایمان کردنت کمک می‌کنه، بچه خیلی نرم و راحت ب دنیا میاد، ولی ۵، یا ۶ تا قاشق بخور نه ک کم بخوری، روغن کرچک بدون بو بگیر

یعنی بنظر شما هم 13 رو9 خطرناکه؟

من فشارم ۱۶ونیم بود تو اتاق عمل دکترها با هم جروبحث کردن از استرس شدم ۱۸و نیم . یعنی خدا خواست که بلایی سر من و بچه ام نیومد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپول فشار رو همیشه میزنم عنترا ، من پنج سانت بودم وقتی رفتم بیمارستان هنوز رسیدم زدن ، اگرصبرمیکردن ...

همون خب.خدا ازشون نگذره.باور کن دکتره اصلا نذاشت حرف بزنم.فوراااااا گف ختم بارداری.من دیروز خیلی استرس داشتم.بنظر شما فشار بالام از استرس نبود؟

چیزی نمیشه بابا  منم بریچه تو هفته ۳۸ سزارین میشم  اصلا به این چیزا فکر نکن چون این حتما ...

دقیق 38 و چن روز؟وزن نینیتون چقده؟

منم بریچ بود ولی سفالیک شد از بس پیاده روی کردم و ورزش

سلام ببخشید چند هفته رفتین سونو و گف بریچ ؟؟اخرین سونوتون کی بود

سلام من از سونو آنومالی که ۱۸ هفته بود تا الان که ۳۷ هفته هست همه سونوهام زده بریچ

دیروز هم رفتم سونو دادم و باز هم بریچ بود و برام تاریخ سزارین زدن

و قرار شد ۲ روز قبل عمل باز سونو بدم که دیگ قطعی مطمئن بشن بریچ هست

بیرون اومدن اون بچه بهتره فشار خیلی خطرناکه هم برای خودت هم برای بچت منم بخاطر همین موضوع زودتر زایم ...

اره دقیقا بخاطر همین ناراحتم.نمیخوام با امپول فشار دنیا بیاد

چون یکی از اشناهامون بچش با امپول دنیا اومده الان 5 سالشه هنوز راه نمیره.دکترا گفتن عوارض امپول فشاره

عزیزم خداروشکر۳۸هفتته من ۲۳هفتمه احتمال زایمان زودرس دادن من چی بگم پس دیگه وقتشه برو زایمان کن راحت بیادیگه 

خدایا شکرت هزاران بارشکرت بالاخره جواب آزمایش سلفریم سالم اومد و دخترم سالمه
یکی بود ۳۹هفتگی دورازجون شما بخاطر فشار بالا بچه مرده بدنیا اومد .بیچاره مادره داغون شد اما باز بارد ...

اخه اینا چیه میگی به یه خانم درحال زایمان😬

خط اخرتو قشنگ بگو فقط

از دیشب همش دارم گریه میکنم😭😭

وا گریه چراا !!!اون بچه الان داره از تو تغذیه می‌کنه استرس سمه براش.

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

من تا ۴۱ صبر کردم و این روند طبیعی اتفاق نیفتاد به علاوه فشار بالای شما که هم برای شما و فرزندتون خطرناکه پس تسلیم باشین و برای سلامتی خودتون و بچه دعا کنین.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.