2777
2789

شوهرم خیلی اعتماد ب نفس منو گرفته مثل احمقا شدم خبری از اون دختر مغروری ک تو دانشگاه و بین دوستام بودم نیست میشه کمکم کنید

نه دست بزن داره نه وحشیه ولی زیر پوستی منو نشونه گرفته از سلایقم ایراد میگیره خانوادمو از چشمم میندازه....

زندگی بزرگترین شوخی خداست💚💚💚 که ما زیادی جدیش گرفتیم💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی ادب ببخشید 😐

خونواده خط قرمزمه همسرم بیشتر از خودم اونارو دوس داره 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
چه بی ادب ببخشید 😐خونواده خط قرمزمه همسرم بیشتر از خودم اونارو دوس داره

من یه ضعفی دارم اونم داداشمه تقریبا میشه گفت لاته پر از تتو و دعواییه تو کلانتری کلی دعدا داشته اینم از اونا استفاده میکنه

چجوری؟ ببین عین بچه ش باهام برخورد میکنه مثلا چیزی بخوام ازش حالت امری میگه صبرررر کن

خب براش لوس شو،عشوه بیا،یه ذره روانشناسی سیاه بخون و مثلث چشمی رو یاد بگیر. ...

من حال خودمم ندارم مشتی.

مردان عزیز، یه سری به خودتون بزنید... زنان دشمنان شما نیستند. اگر هستند چرا باهاشون ازدواج میکنید و گند میزنید به زندگی خانم ها؟ 

اگر ما و خانوادمون‌بدیم لطفاً با ما ازدواج نکنید تا دختران و زنانی مثل ما مجدد پدید نیان...

ازدواج نکردن شما باعث رهایی ما از اسارت های متوهمانه شماست.

مردان عزیز، یه سری به خودتون بزنید... زنان دشمنان شما نیستند. اگر هستند چرا باهاشون ازدواج میکنید و ...

دقیقا❤️❤️❤️

خب نشون نده ضعف داری

وقتی از داداشت یا خانوادت چیزی میگه ساکت بمون و جواب نده و بی محلی کن تا از سرش بیفته

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)
خب نشون نده ضعف داریوقتی از داداشت یا خانوادت چیزی میگه ساکت بمون و جواب نده و بی محلی کن تا از سرش ...

اینم حرفیه