2777
2789

واقعا شیر خشک سخت و طاقت فرسا هست سه شب پامیشم میرم شیر میگیرم براش تا شیر آماده بشه خوابش میبپره 

شیرش هم شیر arهست باید تقریبا سی ثانیه هم بزنی وگرنه گوله گوله میشه 

بخاطر ریفلاکس خیلی شدید نتونستم شیر خودمو بدم هر دفعه دادم بالا آورد😭

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اصلا شیر خودتو نمیخورهچند وقتشه

فقط بیس روز اول خورد اونم بزور دزدکی میدادم شوهرم نفهمه چون دکتر از چهارده روزگیش گفت قطع کن دلم نیومد قطع کنم ولی بچه ب محض خوردن بالا میآورد از دماغش شیر میزد بیرون جیغ میزد با اینکه تن تن آروغ میگرفتم دهنش پر میشد از ی چیزایی شبیه ماست 

سه ماهکیش تموم شده نه شیرم خشک خشک شده

من سماورم ۲۴ ساعت روشن بود ی فلاکس هم آب جوشیده سرد داشتم سریع ولرم میکردمب نظرم شیرخشک راحتترهالبته ...

منم مثل تو همیشه آب سرد دارم و سماورم پره 

یادت رفته خواهر خیلی سخته فکر کن نصف شب بچه تا خواست نق بزنه آدم با چشم بسته هم می‌تونه بذاره زیر سینه لااقل ی خواب سبک میری نه اینکه دو شب شیشه شیر می‌شورم 

فقط بیس روز اول خورد اونم بزور دزدکی میدادم شوهرم نفهمه چون دکتر از چهارده روزگیش گفت قطع کن دلم نیو ...

آها عزیزم 

معمولا رفلاکسیا خوب میشن اوایل این جورین

یکی از دوستامونم همین طوری بود. ولی شیرخشک نداد نمیدونم والا.

واقعا شیرخشک سخته مخصوصا شب

آها عزیزم معمولا رفلاکسیا خوب میشن اوایل این جورینیکی از دوستامونم همین طوری بود. ولی شیرخشک نداد نم ...

من بچه اولم شیر خودمو دادم مشکلی نداشت اتفاقا سه روز پیش شیر خشک معمولی گرفتم سریع بالا آورد دوباره arدادم

قبل خواب سیرش کن کمتر بیدار شه

آره تا شیر نخوره نمی‌خوابه ولی شیر arسبک و زود هضم هست نهایتا دو ساعت سیر میشه یعنی تا صبح دوساعت دوساعت شیر آماده میکنم هر دو ساعت وول میخوره نق میزنهذشیر میخواد میخوره میخوابه

والا پسر من ب جز شیر خودم شیر دیگه ای نخورد همه ش میگفتم کاش شیر خشک میخورد، یعنی شب تا صبح مشغول شی ...

جدی یعنی سیر نمیشد؟

بچه بزرگ کردن همه مدل  سخته راست میگی منم بچه اولم شیر خودم رو میدادم اونم دغدغه های خاص خودشو داره