2777
2789
سلام من از سونو آنومالی که ۱۸ هفته بود تا الان که ۳۷ هفته هست همه سونوهام زده بریچ دیروز هم رفتم سو ...

اها عزیزم منم ۳۶ هفتم و فعلا نی نی بریچ منم هفته بعدی سونو دارم انشالله هرچی به صلاحمونه

Hamı gedər fərq eləməz sən gedərsən ay tutular

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اینا چیه میگی به یه خانم درحال زایمان😬 خط اخرتو قشنگ بگو فقط

اخه میگه دوست ندارم آمپول فشار بزنم !

مگه رستورانه آدم سفارش بده 

هرچی دکتر میگه رو گوش کن .سلامت بچه و خود آدم خیلی مهمتر از خاسته خودمونه

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

وای یعنی فشار سیزده اینقدر بالاست ؟😭 من از دو ماه پیش گاهی فشارم می‌ره رو سیزده و چهارده .... ولی وقتی میرم مطب دکتر روی دوازده یا دوازده و نیمه 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
اره دقیقا بخاطر همین ناراحتم.نمیخوام با امپول فشار دنیا بیاد چون یکی از اشناهامون بچش با امپول دنیا ...

زن داداش من امسال دوم فروردین بچش دنیا اومد با امپول فشار ۳۸هفته ودوروزش بود 

الان بچش ماشالا همه چی عالی 

این گوشیو خاموش کن با خیال راحت برو زایمان کن 

اخه میگه دوست ندارم آمپول فشار بزنم ! مگه رستورانه آدم سفارش بده  هرچی دکتر میگه رو گوش کن .س ...

درسته ولی این توضیحات قبلت روحیه خراب کنه 

حرف الانتونو منم قبول دارم

از دیشب همش دارم گریه میکنم😭😭

ببین من سر بچه اولم درد نداشتم کیسه آب پاره شد رفتم بیمارستان ۳۸ هفته و 5 روز بودم با آمپول فشار زایمان کردم، سر بچه دومم تا چهل هفته و سه روز صبر کرد دید دردم نمیگیره با این که چهار سانت با فعالیت باز شده بودم گفت امشب روغن کرچک بخور اگه دردت گرفت صبر کن درد زیاد شد بیا اگه دردت نگرفت صبح ساعت ۶بیا بیمارستان من اونشب روغن کرچک خوردم دردم گرفت خونه موندم ب خون ریزی افتادم رفتم بیمارستان چون دردام قدرت زیادی نداشت آمپول فشار زدن که دردام پر قدرت بشه و بتونم زایمان کنم، و دخترم چهل هفته و چهار روز ب دنیا اومد،کلا هر موقع با هر وضعیتی بری آمپول فشار میزنن برات زیاد غصه نخور و به این فکرکن که امروز بالاخره بچتو بغلش می‌کنی 😍😍😍

ایشالا بسلامتی بغلش کنی منم دیروز طبق پریودی 37 و 5 روز بودم .طبق سنو38 و 2 روز وزن نی نی هم 3200ب ...

ایشالا بسلامتی بیاد تو بغلت❤️

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

اسی روغن کرچک سرخود نخور ، به خصوص اگه آسم داری یا حساسیت داری یا تا حالا نخوردی 

یکی از فامیلامون خورد رفت تو کما 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞