2777
2789

رفته تاپیکای منو زیرورو کرده 

ریدم دهن همچین سگایی

متن پیام👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

والا بیکار تویی هر ساعت یه تایپیک میزنی طبیعیه؟

بعد من توهین کردم؟گفتم چرا انقدر هر ساعت اسم عوض میکنی یکی بزار با اون صدا بزن من هیچ بی احترامی نکردم خب!

پس دهاتی که هستییییی سگم هستی شوهر اولت با یه بچه عین همون سگ ولت کرده انقدررررر هار و پاچه گیری خونه برادر شوهرت گوه ندادن بخوری ادم برا سگ استخون پرت میکنه لااقل اون استخونم بهت ندادن روانی بی تعادل 

تو برو خودتو جمع کن ۲۳ سالته زیر خواب دو نفر شدی با یه بچه پرتت کردن دومی هم که محل سگ نمیده زندگی سگی داری بعد این بچه باز زیر خواب سومی میشی

پس یاد بگیر وقتی کسی بی احترامی نکرد پاچه نگیری سگ دهاتی😘😘😘

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی سایت نیست دیوونه خونست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

کدوم وحشی ای بوده ؟ تگش کن جوری که آبی نشه همه بشناسن 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

Shadan_71

تاپیکت خوندم 

خودت هم دست کمی نداشتی فحش هایی دادی اوج بی اخلاقی یک انسانه

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

این قسمت دوم تو نوشتی؟؟؟ باورم نمیشه کسی چنین توهینهایی به خانمی که ازدواج ناموفق داشته بکنه

اون نوشته

شات گذاشم نیومد پیامشو کپی کردم

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40