چجوریه میشه بگی من ی مشکلی دارم ک خدا فقد میتونه مانع بشه😭
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من میدونم که این سفره باید روز شنبه برگزار بشه، حتما کاچی و نون و پنیر سبزی و هندوانه باید داشته باشه، هیچ مذکری این سفره رو نبینه یا از اطعامش نخوره، حتی زن بارداری که بچش پسر باشه هم نباید حضور داشته باشه
خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜
بااجازه استاتر🧡🧡سلام خانوما ببخشید دو جز۲۱/۱۹ باقی مانده کسی هست به نیت کارخیر و حضرت علی علیه السلام 💚 شرکت کنید🧡🧡 اجرتون باحضرت علی علیه السلام 💚
به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺♥️برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
ببین اینی که میگم مربوط به خاطرات بچگیمه.البته مامانم رفته مسجد اعتکاف وگرنه کاملشو میدونه.خیلی سال پیش مادر زنداییم نذر کرد و انجام داد خیلی آداب داره و سخته.البته اون به اعتقاد قدیمیا بود الان فکر نکنم کسی بتونه بااون آداب انجام بده
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
من میدونم که این سفره باید روز شنبه برگزار بشه، حتما کاچی و نون و پنیر سبزی و هندوانه باید داشته باش ...
شب دوشنبه توو اتاق تاریک سفره پهن میکنی، سجاده و قران و شمع میزاری، در اتاقو میبندی که هیچ مذکری سفره رو نبینه، سه شنبه کاچی درست میکنی ، اگه بتونی از ۷تا خونه وسایل آش گدایی کنی و آش درست کنی (واجب نیست)، چندتا خانم فقط باید سر سفره باشن و همه خوراکی ها بای خورده بشه حتما، ظرفاهی کثیف سفره رو مذکر نباید ببینه و سر سفره داستان بی بی نور برای بقیه نقل قول بشه
خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜
من میدونم که این سفره باید روز شنبه برگزار بشه، حتما کاچی و نون و پنیر سبزی و هندوانه باید داشته باش ...
نه .
باید روز ۳ شنبه انداخته بشه.سه تا ۳شنبه پشت سر هم.هیچ مردی نباید از خوراکیهای اون سفره بخوره وگرنه میره زندان.ی سال داماد عمه ام این قضیه رو شوخی گرفت مسخره کرد و گفت این حرفا چرته خورد ۳ روز بعدش الکی الکی درگیر دعواشد افتا زندان🙄 حتی مامان زنداییم تمام خوراکیارو توزیر زمین و حیاط خونش درست کرد توتمام مرت حاضر کردنشم به قول شما هیچ مردی نباید باشه .من یادمه ۱۱ یا۱۲ سالم بود این سفره انداخته شد ۳ تا۳شنبه حتی هیچ مردی نباید صدای خانمهارو بشنوه موقعی که قصه اش گفته نیشه ی دختر جوون دم بخت ی شاخه گل رو مدام توظرف آب حرکت میده و خلاصه...خیلی برام جالب بود یادش به خیر
شب دوشنبه توو اتاق تاریک سفره پهن میکنی، سجاده و قران و شمع میزاری، در اتاقو میبندی که هیچ مذکری سفر ...
حالا روز دقیقشو میپرسم ولی اینجور که یادمه ۳ شنبه بود راستی بله باید پرده انداخته بشه و تقریبا تو سکوت و مخفیانه انجام بشه.اگه شوهر من این چی ارو بشنوه میگه بابا جلسات پنتاگون هم اینقدر محرمانه نیست😂