2777
2789
عنوان

حاجت روایی با سفره بی بی نور

| مشاهده متن کامل بحث + 5088 بازدید | 59 پست
آقا من اگه خدا قبول کنه از خدام امام زمانم.امشب توی مراسم به نیت همه ی عزیزای نی نی سایت توی جشن حضر ...

عزیزم خدا اندازه قلب مهربونت قسمتت کنه 

ممنون بابت دفای قشنگت انشالله که حاجت روا بشی 🌹💜

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میدونم که این سفره باید روز شنبه برگزار بشه، حتما کاچی و نون و پنیر سبزی و هندوانه باید داشته باش ...

سلام خوبی  یه جا گفتی دایت واریکوسل داشته و دکترا گفتن عمل نکنی بچه دار نمیشی و قبل عملش دوقلو باردار شده زن داییت؟

سلام خوبی  یه جا گفتی دایت واریکوسل داشته و دکترا گفتن عمل نکنی بچه دار نمیشی و قبل عملش دوقلو ...

سلام اره 

الان ماشالا پسراش ۸ ساله شدن 

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜
اینا رو نداره یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاچی رو مطمعنم داره  آشم میدونم وسایلشو باید از ۷تا در گدایی کنی ...

اونارو داره بله برای آشش هم میگن باید از ۷ تاخونه بگیری.

منظورم این بود هندونه واجب نیست یعنی من یادم نمیاد

قبولت باشه اجی انگار ک قسمت من نیس کلا اجابت شم😞💔

ناامید نباش عزیزم ان شالله حاجت روابشی.مجردی؟ اگه مامانت باهات همکاری کنه که کاری نداره.میتونه همه شرایطو فراهم کنه

ناامید نباش عزیزم ان شالله حاجت روابشی.مجردی؟ اگه مامانت باهات همکاری کنه که کاری نداره.میتونه همه ش ...

میخندن بمن وقتی میگم کمکم کنین

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
میخندن بمن وقتی میگم کمکم کنین

عزیزم چقدر بده آدم نزدیکانش باهاش همدل و همراه نباشن😔😞الهی فدات شم.ان شالله خداخودش حاجت دلتو میده عزیز‌💕.به خداتوکل کن و فقط از خودش کمک بخواه.نماز شب هم خیلی خوبه.تودل شب باخدا راز و نیاز کن ان شالله که حاجت میگیری و محتاج بنده اش نمیشی.منم برات دعا میکنم امیدوارم هر چی که صلاحته برات پیش بیاد🤲

عزیزم چقدر بده آدم نزدیکانش باهاش همدل و همراه نباشن😔😞الهی فدات شم.ان شالله خداخودش حاجت دلتو میده ...

قربونت برم مرسی عزیزم ت تموم لحظه هام تنها بودم.همه ختمام مسخره کردن هنوزم ک حاجت نگرفتم.الان میخام چهله یاسین بگیرم.

ولی خیلی دلم خواست اینو بگیرم مشکلم همی کاچی درست کردن بود 😔

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
قربونت برم مرسی عزیزم ت تموم لحظه هام تنها بودم.همه ختمام مسخره کردن هنوزم ک حاجت نگرفتم.الان میخام ...

عزیزم حالا که اینجوریه اصلا بهشون نگو چله برداشتی.والله.برو تواتاقت نمازو دعات رو بخون.گاهی اوقات خواهرو مادر آدمم محرم و رازدار نیستن چه برسه به بقیه.ان شالله موفق باشی🌹💕

عزیزم حالا که اینجوریه اصلا بهشون نگو چله برداشتی.والله.برو تواتاقت نمازو دعات رو بخون.گاهی اوقات خو ...

اجی میگم من فردا صب فقد داداشمو بابامو نیست.

صبم میتونم این کاچی درست کنم.فقد هوا روشنه عیب نداره؟؟

اجی میگم من فردا صب فقد داداشمو بابامو نیست. صبم میتونم این کاچی درست کنم.فقد هوا روشنه عیب نداره؟؟

آره عزیزم اگه نیستن و بلدی درست کن .نه چه اشکالی داره پرده اتاقتو بنداز.به نظر من اصلا روی ظرف روهم بپوشون یوقت داداشت نره سراغش.(همون مادر زنداییم که میگم باآدابش انداخته بود فکر کنم روز بود حالا صبح و عصرش دقیق یادم نیست چون قضیه مال ۲۵ ،۲۶ سال پیشه ولی یادمه روز بود چندتا از همسایه های خانم روهم گفته بودتعداد خیلی کم مثلا فکر کنم جمعا ۱۰،۱۵ نفر میشدن).ضمنا کم درست کن.ی بشقاب نون پنیر سبزی.ی قابلمه خیلی کوچولو هم آش.چون مشخص نیست بتونی اون خوراکیا رو به چندتا خانم بدی که. پس چیزی باقی نمونه بهتره .ببین اصل نیته.کم و زیادش مهم نیست اگرم مثلا خانمی قراره بیاد خونتون همونجا بهش بده بخوره.کسی چیزی باخودش نبره.تاکید میکنم آقایون به هیچ وجه نباید از خوراکی های این سفره بخورن.حتی خانم باردارم که بچش پسره نباید بخوره.ان شالله حاجت روا بشی

آره عزیزم اگه نیستن و بلدی درست کن .نه چه اشکالی داره پرده اتاقتو بنداز.به نظر من اصلا روی ظرف روهم ...

ی خانمی بم گف کلا انداز خودت درست کن با ی قاشق ارد و داستان بخون فقد ظرفتم با نون تمیز کن. .صب داداشم اینا نیستن مادرم هست شاید غر بزنه ولی مجبورم جلوش درست کنم.چون حاجتم خیلی مهمه تنها راه ک برام مونده این نذره🥺🥺🥺💔امیدوارم ازش منم حاجت بگیرم  امیدوارم روی منی ک با بدبختی میخام این نذر بدم زمین نندازن

ببین اینی که میگم مربوط به خاطرات بچگیمه.البته مامانم رفته مسجد اعتکاف وگرنه کاملشو میدونه.خیلی سال ...

سلام میشه لطفا از مادرتون بپرسید دقیق توضیح بدید چطوره ممنونم