یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ناامید نباش عزیزم ان شالله حاجت روابشی.مجردی؟ اگه مامانت باهات همکاری کنه که کاری نداره.میتونه همه ش ...
میخندن بمن وقتی میگم کمکم کنین
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
عزیزم چقدر بده آدم نزدیکانش باهاش همدل و همراه نباشن😔😞الهی فدات شم.ان شالله خداخودش حاجت دلتو میده عزیز💕.به خداتوکل کن و فقط از خودش کمک بخواه.نماز شب هم خیلی خوبه.تودل شب باخدا راز و نیاز کن ان شالله که حاجت میگیری و محتاج بنده اش نمیشی.منم برات دعا میکنم امیدوارم هر چی که صلاحته برات پیش بیاد🤲
ولی خیلی دلم خواست اینو بگیرم مشکلم همی کاچی درست کردن بود 😔
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
عزیزم حالا که اینجوریه اصلا بهشون نگو چله برداشتی.والله.برو تواتاقت نمازو دعات رو بخون.گاهی اوقات خو ...
اجی میگم من فردا صب فقد داداشمو بابامو نیست.
صبم میتونم این کاچی درست کنم.فقد هوا روشنه عیب نداره؟؟
اجی میگم من فردا صب فقد داداشمو بابامو نیست. صبم میتونم این کاچی درست کنم.فقد هوا روشنه عیب نداره؟؟
آره عزیزم اگه نیستن و بلدی درست کن .نه چه اشکالی داره پرده اتاقتو بنداز.به نظر من اصلا روی ظرف روهم بپوشون یوقت داداشت نره سراغش.(همون مادر زنداییم که میگم باآدابش انداخته بود فکر کنم روز بود حالا صبح و عصرش دقیق یادم نیست چون قضیه مال ۲۵ ،۲۶ سال پیشه ولی یادمه روز بود چندتا از همسایه های خانم روهم گفته بودتعداد خیلی کم مثلا فکر کنم جمعا ۱۰،۱۵ نفر میشدن).ضمنا کم درست کن.ی بشقاب نون پنیر سبزی.ی قابلمه خیلی کوچولو هم آش.چون مشخص نیست بتونی اون خوراکیا رو به چندتا خانم بدی که. پس چیزی باقی نمونه بهتره .ببین اصل نیته.کم و زیادش مهم نیست اگرم مثلا خانمی قراره بیاد خونتون همونجا بهش بده بخوره.کسی چیزی باخودش نبره.تاکید میکنم آقایون به هیچ وجه نباید از خوراکی های این سفره بخورن.حتی خانم باردارم که بچش پسره نباید بخوره.ان شالله حاجت روا بشی
آره عزیزم اگه نیستن و بلدی درست کن .نه چه اشکالی داره پرده اتاقتو بنداز.به نظر من اصلا روی ظرف روهم ...
ی خانمی بم گف کلا انداز خودت درست کن با ی قاشق ارد و داستان بخون فقد ظرفتم با نون تمیز کن. .صب داداشم اینا نیستن مادرم هست شاید غر بزنه ولی مجبورم جلوش درست کنم.چون حاجتم خیلی مهمه تنها راه ک برام مونده این نذره🥺🥺🥺💔امیدوارم ازش منم حاجت بگیرم امیدوارم روی منی ک با بدبختی میخام این نذر بدم زمین نندازن