اونقدرها هم سخت نیس فقط نباید مذکر حضور داشته باشه و از خوراکیهاش بخوره ، یکم همت داشته باش&n ...
توخونمون نمیتونم سفره بندازم اخه😞😞
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
نه . باید روز ۳ شنبه انداخته بشه.سه تا ۳شنبه پشت سر هم.هیچ مردی نباید از خوراکیهای اون سفره بخوره و ...
برای برگشتن عشقمونم جواب میده؟
اون قصه چیه؟
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
انشالله که خیره عزیزدلم ، انشالله از یه طریق دیگه حاجت روا میشی
میشه من هزینه کمکی بتو بدم و حاجت بگیرم یا باید حتما اونجا ت شرایطش باشم؟
من میدونم خیلی مجرب و حاجت روایی بسیار بالایی داره قصش طولانیه یکم صبر کن تایپ کنم
کاش کسی داشتم کمکم میکرد خانوادم این چیزا مسخره میکنن نمیتونم انجام بدم😞💔
باشه عزیزم
منم همینطور همسرم، بچه ها.دوتاپسر دارم اینارو چی کار کنم ولی میدونم خیلی حاجت میده.مامان خودمم هیچ وقت اینو توخونمون ننداخت ۳ تاداداش شیکمو داشتم😂اما قصشو بلده وهر وقت کسی مینداخت مامانمو دعوت میکردن بگه .مامانمم از مادر بزرگش یاد گرفته بود.میگه زمان قدیم خیلیا مینداختن حاجت میگرفتن