2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر خوب نمیگه بیا بریم خونه

بعدش توجیه کنه که نه من سک.س نمیخوامم برام ریخته و فلان

خو اگه میخوای بگو میخوام

اگه نمیخوای واقعا، گوه میخوری بگی بیا خونه😑

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

ببین من فک میکنم این آیدی یه دکتر و عکسهای یک دکتر که داشته را رو کردشخصی که باهات صحبت میکنه پزشک ن ...

اره دقیقاااا منم عمین فکرو میکنم

همین که انقدر اصرار داره که ثابت کنه پزشکه

مشکوکه

ببین اسمش محمد مهدی قاسمی بعد یه دفعه ازش پرسیدم ماشینت چیه یهو دیدم عکس کارت ماشینشو فرستاد اونم نو ...

براحتی

راننده یه آقای دکتر باشی

همه اینا رو داری کمک بهیارا بعضیاشون تو کلینیک و مطب خصوصی دکترا کار میکنن

جیک و پیک دکترا رو دارن

اینا بعد یه مدت به خانواده خودشون هم میگن با دختره به تفاهم نرسیدم ... تموم خدا لعنتشون کنه

بله متاسفانه

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

همین چند روز پیش به دختر ساده ای که به همین شکل اعتماد کرده بود تجاوز گروهی شد
خواهش میکنم به هیچ وجه نرو
بخدا اونی که بخادت از راه درست وارد میشه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

ببین من یک چیزی بگم ادم بخواهد یک کاری انجام بده هزارتا دلیل بقیه بیارن بازم انجام می ده، ما الان برات صد تا شواهد ارائه کردیم ( مثلا چرا گفته خانه، کسی که قصدش تجاوز نیست، واقعا چرا خانه) ولی بازم داری ازش طرفداری می کنی

من واقعا نگرانت هستم، می ترسم خدایی نکرده اتفاقی برایت بیفته دختره، خیلی ساده هستی