2777
2789
عنوان

حاجت روایی با سفره بی بی نور

| مشاهده متن کامل بحث + 5088 بازدید | 59 پست
منم همینطور همسرم، بچه ها.دوتاپسر دارم اینارو چی کار کنم ولی میدونم خیلی حاجت میده.مامان خودمم هیچ و ...

اگ ت اتاقم بندازم چی و فقدم ب مامانم و دختر دایی ام بگم بیان بخورن

یا اصلا تنها باشم.ولی در اتاق قفل کنم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
وای مسخره کنن  عیسی به دین خود، موسی به دین خود تو به هرچی اعتقاد داری همونو انجام بده

خیلی حاجتم مهمه 

دارهم دیر میشه دارم عذاب میکشم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مسخره کنن  عیسی به دین خود، موسی به دین خود تو به هرچی اعتقاد داری همونو انجام بده

اخ کاچی چ جوری ت خونه درست کنم😞🤦🏻‍♀️تو خونن نمیتونم ک‌بیرونشون کنم

یه دختری بوده که مادرش فوت میکنه و پدرش براش نامادری میاره، نامادری خیلی دختره رو اذیت میکنه و پدر دختره، دختره رو میبره توو یه بیابونی ول میکنه، دختره وقتی بیدار میشه با ۳تا زن روبرو میشه که بی بی نور و بی بی حور که دخترای پیغمبر هستن اونجا بودن، دختره داستان زندگیشو تعریف میکنه و اون خانم سوم به دختر میگه به دخترای پیغمبر متوسل شو و روز سه شنبه سفره بنداز 

همونجا دختره نذر میکنه، توو هموک حین ۳تا اسب سوار میان که یکیشون پسر شاه بوده و عاشق این دختره میشه و با خودش میبرش قصر و ازدواج میکنن، سه شنبه میشه و دختر میخواد سفره رو پهن کنه، با خودش میگه من دیگه زن شاه شدم چجوری برم در ۷تا خونه گدایی واسه آش، واسه همین ۷تا کاسه میزاره سر طاقچه و مثلا گدایی میکنه ازشون و شروع میکنه به پخت آش، مادرشاه که این قضیه رو میبینه میره به پسرش میگه گدا زاده همیشه گدا میمونه زنت ادای گدایی داره درمیاره، پسرشاه عصبی میشه میره توو اتاق و با پا میزنه آش میریزه و بعدش با پسر قاضی و وزیر میرن بیرون اما اون دوتا گم میشن و پسرشاه تنها برمیگرده قصر، شاه پسرشو میندازه زندان چون فکر میکنه پسرش اون دوتارو کشته، دختره به مادرشاه میگه چون پسرت اینکارو کرد افتاد زندان برو بهش بگو سفره بی بی نور نذر کنه تا حاجت روا بشه، پسرشاه سفره رو نذر میکنه و حاجت میگیره، پسر وزیر وقاضی پیدا میشن ، اینجوری میشه که این داستان سر زبونا میفته و خیلی ازش حاجت روایی دیده شده 

خدای مهربونم💜تو همانی که رگ خواب مرا میدانی 💜 نگاهتو از زندگیم برندار💜
اگ ت اتاقم بندازم چی و فقدم ب مامانم و دختر دایی ام بگم بیان بخورن یا اصلا تنها باشم.ولی در اتاق قف ...

اتفاقا باید توو اتاق تاریک باشه، و مهمونات باید حتما مونث باشن و حامله نباشن 

تعداد مهمون مهم نیس عزیزم 

اتفاقا باید توو اتاق تاریک باشه، و مهمونات باید حتما مونث باشن و حامله نباشن  تعداد مهمون مهم ...

اگ کاچی درست نکنم چی؟میتونم درست کنم نزارم کسی بخوره ولی نمیتونم بگم از خونه برین بیرون 

اگ کاچی درست نکنم چی؟میتونم درست کنم نزارم کسی بخوره ولی نمیتونم بگم از خونه برین بیرون 

نمیدونم بخدا 

من خودمم دقیق اطلاعات ندارم 

یه دختری بوده که مادرش فوت میکنه و پدرش براش نامادری میاره، نامادری خیلی دختره رو اذیت میکنه و پدر د ...

اون پسر شاه ک مذکر بوده چجوری تونسته سفره بندازه؟؟منظورم اینه میشه یکی ب نیابتمون بگیره؟

نمیدونم بخدا  من خودمم دقیق اطلاعات ندارم

ت نی نی سایت یکی ت ی تاپیک دیگ توضیح داد .اونم دیدی؟

اون پسر شاه ک مذکر بوده چجوری تونسته سفره بندازه؟؟منظورم اینه میشه یکی ب نیابتمون بگیره؟

اره میشه کسی به نیابت ازت انجام بده 

نمیدونم بخدا 

منم اینجوری شنیدم اما نمیدونم داستانش دقیق هست یا نه 

اره میشه کسی به نیابت ازت انجام بده  نمیدونم بخدا  منم اینجوری شنیدم اما نمیدونم داستانش ...

الان ک سرچ کردم میگن ۲ تا سه شنبه باید بگیری یکشم گرو نگه داری وقتی حاجت گرفتی ادا کنی.

الان ک سرچ کردم میگن ۲ تا سه شنبه باید بگیری یکشم گرو نگه داری وقتی حاجت گرفتی ادا کنی.

اره دقیقا همینجوریه 

اره دقیقا همینجوریه 

قبولت باشه اجی

انگار ک قسمت من نیس کلا اجابت شم😞💔

آقا من اگه خدا قبول کنه از خدام امام زمانم.امشب توی مراسم به نیت همه ی عزیزای نی نی سایت توی جشن حضرت علی کار انجام دادم.به نیت اونایی که بچه میخوان ان‌شاالله سال دیگه اینموقع همتون نی نی هاتون سالم وسلامت توی بغلتون باشه.به نیت دخترای مجرد بخت خوبوعالی.به نیت هر کسی که گرفتاره و هرحاجتی داره انجام دادم.مدیونید اگه واسم دعانکنید که سخت محتاج دعای همتونم