2777
2789
عنوان

دست درازی سرایدار به بچه همسایه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5008 بازدید | 111 پست
اینجوری نگو  شما اجبار و بی کسی رو ندیدی  چقدر همه یک طرفه به قاضی میرند  هیچکس نم ...

مجبوره کلید به بچه نده؟مجبوره به جای اینکه از همسایه بخواد حواسشون به دخترش باشه گهگاهی با تندی برخورد کنه؟

هزار تا کار تو خونه هست که درآمدش کمتره،درآمد کمتر و خرج کمتر بهتره یا ضربه جسمی و روحی به دخترش،تو هرشرایطی باید بد و بدتر یا خوب و خوب تر رو در نظر گرفت،اینکه فقط بره سرکار کافیه به نظرت؟الان میدونی چه آسیب روحی به اون کودک وارد شد،ما که فقط شنونده بودیم اینقدر بهم ریختیم،وای به حال اون بچه😔

بله ۱۰۰ درصد مقصر اون مرد بیصفته،اما مگه تو دنیا همون یک نفر بده؟باید مادرش فکر چاره کنه👉

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانش زن خوبیه ولی خیلی بدبخته بعضی وقتا اعصبانی میشم قضاوتش میکنم بعضی وقتام میگم شاید واقعا چاره ...

همین دیگه بد بخت خودتم داری میگی 

دنیا برای همه خوب نیس 

من با تمام وجودم درکش میکنم چون خودمم دوتا بچه دارم شاغلم 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
والا مردرو فقط انداختن بیرون حالا به مامانش میگن شکایت کن نمیدونم بکنه یا نه

همون شکایتم هزینه داره ....🥺 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
از اول مدرسه تقریبا هروز همینجوری مینست تو پله تا مامانش بیاد قبلا زودتر میومد نهایت یه سایت بعد دخت ...

چی بگه آدم آخه چطور یه مادر میتونه انقد بیفکر باشه شکایت نمیکنی حالا شاید بفکر آبروعه ولی آخه چرا یه روانشناس نمیبری بچرو 

آخ ک چقد حرصی میشم ازینجور مادرا😤

خدابیامرزه پدرشو 

کجاس ببینه چی سر دخترش میاد 

اون مرد کثافت از ساختمان اخراج شد مراقب باشه یه جا بهت اسیب نزنه چون بیماره روانیه 

به مامان بچه بگو حداقل کلید بده یچه پشت در نمونه 

یکم مراقب بچه ش اگه تونستی باش مادره انگار بی کس و کاره ثواب میکنی 

اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا غم از دلت برداره و غرق در شادی بشی(با آی وی اف مامان شدم🥰)نی نی یار با حرف حق مشکل داری؟!😏از سال ۹۲اینجام و‌هزار باری مورد عنایت نی نی یار قرار گرفتم😒اگه یه جا باهات بحثم شده یه تاپیک دیگه دارم رو کامنتت نظر میدم بدون اصلا به نام کاربریت توجه نکردم والا برام اهمیتی نداری🥴❌لطفا آقایون و افراد زیر ۱۸سال منو ریپلای نکنن ممنون❌وزن فعلی ۸۶/۲۰۰      هدف اول ۸۰      هدف دوم ۷۶   هدف سوم ۷۲  هدف چهارم ۶۸  حذف

خانوما توروخدا دست از قضاوت بردارید منم از دست مادرش عصبیم ولی دیگه بی انصاف نباشید شاید دلیلای خودشو داره نمیزاره بچش بره خونه من تو زندگیش نیستم یه همسایه ام ک چیز زیادی از زندگیش نمیدونم واقعا 

خانوما توروخدا دست از قضاوت بردارید منم از دست مادرش عصبیم ولی دیگه بی انصاف نباشید شاید دلیلای خودش ...

عزیزم درسته ولی این اتفاق به روحیه کودک اسیب میزنه

حالا  مشکلات زیادی داشته و... 

بچه چه گناهی داشته؟ 

تو یه شرکت خصوصی کار میکنه

وای چ وحشتناک..

میگم مرده لباس تنش بود؟ در چ حد بود وضع بچه.. میتونه ببره پزشک قانونی

ساقیا ته استکان هایت نمی‌گیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری...‌ از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
درسته عزیزم مجبوره بره سرکار تا به نیازهای جسمیشون برسه،اما سلامت روحی مهم نیست؟باید قبل از سرکاررفت ...

شما معلومه صدات از جای گرم میاد 

تا زمانیکه نیاز های اولیه انسان رفع نشه نیاز های ثانویه دیده نمیشه 

وقتی برای خرج شکم خودتو بچت موندی میری تا ساعت پنج بعد از ظهر سرکار نایی نمیمونه که بخوای به احساس فکر کنی 

همه این حرفارو خود مامان بچه هم می‌دونه از دلخوشی نمیره کارکنه ما همگی توی نیازهای اولیه مون موندیم و...

چی بگه آدم آخه چطور یه مادر میتونه انقد بیفکر باشه شکایت نمیکنی حالا شاید بفکر آبروعه ولی آخه چرا یه ...

فک میکنم بخاطر هزینش نمیبره با شکایت نمیکنه 

خیلیم مغروره منم بهش بگم کمک میکنم تو هزینش قبول نمیکنه فکنم…

همین دیگه بد بخت خودتم داری میگی  دنیا برای همه خوب نیس  من با تمام وجودم درکش میکنم چون ...

ینی شما خودت واقعا بچتو میذاری یساعت پشت در تنها بمونه؟ 

بخدا بعضی چیزا دیگه ربطی به بدبختی نداره بیفمری و بی مسئولیتی مادراس 

خیلی مادرا مجبورن شاغل باشن بچشون خونه تنها بمونه ولی اینکه بچرو پشت در میذاشته بمونه ربطی به شاغلیو بدبختیش نداره