2777
2789
عنوان

شوهرم میره کمک پدرش به نظرتون به من ربط نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 52 پست
آخ یعنی میشه یه روزی بفهمه

می فهمه شوهر من فهمید برا توهم می فهمه الان چهار چنگولی چسبیده به من  

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاترسم از همینهشوهرم شده سواری ده همشونمیخواد به همشونم کمک کنهمنم چیزی بگم میگه به تو چه

صبوری کن وبانرمی حرفت رو بزن  به مرور زمان خودش متوجه‌میشه‌ ومیکشه‌کنار  بی خود خودت رو حرص نده شاید طول بکشه اما درست میشه  دیدم که میگم خانمه چنان با سیاست وخوبی رفتار کرده که به جرات  میتونم بگم شوهر بداخلاقش رو مطیع کرده طوری که کسی نمیتونه اسم خانمش رو‌جلوش بیاره  میپره بهشون

نه خداروشکرگفت چرا نره دسشوییخودم میرم پشت در دسشویی وایمیسم

پدر شوهرت از اونایی که می که زن زایمان کرده یا پریود شده نجسه 🤨🤨🤨

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اگه همسرتون به این روال ادامه دهد، این میشه وظیفه تاآخر عمرش، ....به شما ربط دارهچون همسرشما، شریک ز ...

دقیقا همه مشکلاتی که گفتی رو دارم

همش تو فکرشه من پدرم میمیره پشیمون میشم

هر ثانیه به مرگ باباش فک میکنه

حالا سالمتر از منن خانوادش

بنفشه🍃

صبوری کن وبانرمی حرفت رو بزن به مرور زمان خودش متوجه‌میشه‌ ومیکشه‌کنار بی خود خودت رو حرص نده شاید ...

سعی میکنم

من فقط بهش گفتم فشار نیار دوباره کمرت درد میگیره

هیچی نگفت

بنفشه🍃

الهی خدا از زبونت بشنوه

صبور باش خدا بهت آرامش بده 

🤣🤣🤣

والله بی عقله 

دقیقا همه مشکلاتی که گفتی رو دارمهمش تو فکرشه من پدرم میمیره پشیمون میشمهر ثانیه به مرگ باباش فک میک ...

خوب

پس حالا که این مشکلات رو داری

دیگه به هیچی فکر نکن

خودت رو اذیت نکن

شروع کن به زیبا کردن خودت، وجوان کردن خودت

کنارش نشین ازدرد کمرش بگه

هروقت می یاد یه ماسک روی صورتت باشه 

کرم ضدچروک زیرچشمات بزن

کلن فقط شروع کن خودت رو جوان وزیبا کردن 

وفقط به خودت برس

فیلم های شاد نگاه کن

بگو بخند 

اگه میتونی باشگاه برو، اگه نمی تونی هر روز سریک ساعت خاص برو پارک پیاده روی و ورزش،...

اگه وضعیت مالی همسرت  خوبه هر روز یه لباس جدید برای خودت بخر، طلای کوچیک هم شده برای خودت بخر

الویت خودت توزندگیت  بشه خودت...

شاید شوهرت خوب شد 

کاملا به کارش بی توجه شو 

و فقط به جوان کردن خودت بپرداز