2777
2789

لطفا خانم های متاهل نظر بدن

من خودم خیلی محبت و احترام میکنم و برام فرقی نداره طرفم از چه سطحی باشه ،به همه یه جور اهمیت میدم.

ولی گاهی ناراحت میشم چرا هر فامیل و دوستی که شوهرم دعوت میکنه و برای اولین بار می بینمشون،انقدر سطحشون پایینه

نه که نگاه از بالا به پایین داشته باشم،نه!

دوست دارم دو تا هم دوست بالاتر از خودمون داشته باشیم در معاشرت باهاشون ازشون چیزی یاد بگیریم ولی اونایی که همسرم دعوت میکنه از لحاظ فرهنگی و خانواده و مالی و سطح زندگی و حتی قیافشون هم واقعا ضعیفه

دوست دارم برای بچه مون هم که شده با چهارتا آدم حسابی نشست و برخاست کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صرفا پول شعور و شخصیت نمیاره

و اینکه رفت و آمد هم باید حساب شده باشه فقیر و غنی نداره

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

با همه کسایی که رفت و امد میکنم از خودم پایین ترن

و این کار واقعا اشتباهه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

این افراد از چه طریق با همسرتون آشنا شدند این خیلی مهمه 

بلآخره یا به واسطه شغلشون هست پس در یک سطح هستید 

یا فامیل و آشنا 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اگه زیاد با آدمایی که از نظر فرهنگی ازت پایینترن رفت و آمد کنی کم‌کم مثل اونا میشی

فامیل همسرم همینطورن

و توی یه محیطی بودن که سطح اجتماعی پایینی داشته

وقتی میان،یا ما میریم حس خوبی ندارم

حتی روم نمیشه به کسی معرفی شون کنم بگم اینا هم ولایتی شوهرمن

صرفا پول شعور و شخصیت نمیارهو اینکه رفت و آمد هم باید حساب شده باشه فقیر و غنی نداره

بعضیاشون خیلی هم خوب رفتار میکنن،ولی خب ضعیفن

از نوع صحبت کردن بگیر تا وضع زندگی و اصالت خانواده و ...

شاید الان باهام مخالف باشن خیلیا ولی با کسی که از نظر فرهنگی و جایگاه اجتماعی ازم پایینتر باشه با اینکه شخص محترمیه و احترامش رو نگه میدارم ولی اصلا باهاشون رفت و آمد و ارتباط برقرار نمیکنم چون ناخوداگاه افکار آدم شبیهشون میشه و هم لول میشی باهاشون ، ترجیح میدم بی سواد ترین و فقیر ترین یک جمع باشم تا پولدار ترینش، خودخواهیه درست ولی هیچی مهم تر از خود آدم نیست 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

با همه کسایی که رفت و امد میکنم از خودم پایین ترنو این کار واقعا اشتباهه

🤭

بهتر از تنها موندنه

از بس شوهر من حساسه که رفت و امد نباشه،من مجبورم با همه شون میجوشم و مچ میشم

ولی خب دلم میخواست چهارتا آدم باکلاس هم توی دایره روابط همسرم بود

بله نظرتون درسته 

خودم با هر طیفی رفت و آمد دارم 

مثلا شوهرم یک دوستی داره که همسایه بودن از بچه گی باهم دوست بودن و هستن و رفت و‌ آمد خانوادگی داشتن و داریم خوب منم بعد از آشنایی با شوهرم از روز اول این دوستش با ما بود بعد از ما ازدواج کرد و خانومش هم باهامون دوست صمیمی شد و خلاصه الان بهترین دوست خانوادگی‌مون هستن و بیست ساله فقط من باهاشون دوستم 

اما تو تمام این سالها ما پیشرفت کردیم و متاسفانه اونها در اغلب جنبه ها پسرفت کردن دیگه اختلاف سطحمون بینهایت زیاد. شده اما دوست رو که نمیشه برای اختلاف سطح کنار گذاشت 

همچنان صمیمی ترین دوستامون هستن حتی هفتاد درصد سفرهای داخلی‌مون رو باهم میریم 

من کلا تو رفت و آمد با بقیه اگر هم‌سطح نباشیم معذبم... از نظر مالی میگم

از ما بالاتر باشن یجور معذبم، پایین‌تر باشن یه جور دیگه!!!

ولی خب نمیشه که آدمای خوب رو صرفا بخاطر خیلی پولدار بودن یا پولدار نبودن از زندگیم حذف کنم

با آدم خوب رفت و آمد میکنم و به حس‌هایی که تو حاشیه ایجاد میشه زیاد توجه نمی‌کنم 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

منم با هر آدمی رفت و آمد نمیکنم

از آدمای فضول و کم شعور و کم فرهنگ بدم میاد برای همین رفت و آمدم خیلی محدوده 

وگرنه سطح مالی و اینا برام مهم نیست

شخصیت طرفم مهمه

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗