2777
2789
عنوان

دست درازی سرایدار به بچه همسایه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5008 بازدید | 111 پست
اگه شوهرم اجازه میداد نگهش میداشتم خودمم بچه ندارم ولی نمیزاره 

چه همسر بی رحمی.بخدا حالا نه به اون نسبت مادرش ولی شما هم مسعولید.منم مسعولم اگه کاری از دستم بر بیا.بچه هست ناتوانه.اون شعر هست.اگه بینی که نابینایی به چاهی اگه ساکت بنشینی گناهی

چه همسر بی رحمی.بخدا حالا نه به اون نسبت مادرش ولی شما هم مسعولید.منم مسعولم اگه کاری از دستم بر بیا ...

تاجایی که بتونم حواسم بهش هست بخدا الان چندروزه خبری نیست ازشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاجایی که بتونم حواسم بهش هست بخدا الان چندروزه خبری نیست ازشون

خدا در عوض بهت میده.اون مادر نیست.که بچشو میزاره ۴ ساعت دم در گرسنه و تشنه.بخدا اسمش مادره.اون یه نامادریه.شما هم باید به بچه نگاه کنید نه به مادرش.هر کاری از دستتون بر میاد انجام بدید .خدا هم در عوض بهت چند برابر کمک میکنه.در خونه را میبنده بچه کار خطرناک انجام نده.خوب میتونه گاز را ببنده.پریز ها را چسب بزنه.دیگه بقیشم پناه بر خدا.بهش یاد بده اگه دست به چیزی نزنی بهت جایزه میدم.بهش یاد بده غذاشو بزاره بگه اومدی غذاتو بخور .بگیر اینجا بخواب منم میام برات جایزه میارم حالا بچه بیچاره به یه شکلات هم راضیه.من نمیدونم چطوری دلش میاد.خیلی بیرحمه فقط اینو میتونم بگم .اون بچه بیچاره از مدرسه میاد غذاشو بخوره خسته هست خوابش میبره.

خب چرا بهش کلید نداده بود ؟یا کلید بده شما در باز کنی ؟

بعضیا اعجوبن 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄
واقعا نی نی سایتم دیگه عجیب شده یکی میاد ازتون کمک بگیره اسم شهرو استانو میپرسید یکیتون میگید فانتزی ...

سلام عزیزم . بچه چی شد حالش خوبه؟؟ ببین بهترین گزینه همون بوده که مادرش کلید خونه رو بده به بچه . به برق دست نزنه و اینا دیگه چیه؟؟ خب آگاهی بده بهش بگه . به گاز به برق به چیزای خطرناک دست نزن بچه دو ساله که نیست کلاس اولی میفهمه این چیزا رو.... اصلا قضاوت و اینا رو بذار کنار مامان بچه عاقلانه کار انجام نمیده .. بچه چرا باید چند ساعت خسته گشنه تو سرما و گرما بیرون از خونه باشه تا مادرش بیاد؟!

خیلی تاسف خوندم ، من اومدم سرج کنم سرایدار تو تهران، و اینو متاسفانه خوندم، سواله واسم که چرا همسایه ها نیومدن؟ چرا مادرش شکایت نکرد؟ خب اصلا زنه خوب ولی روحیه دختر رو در نظر نگرفت؟؟؟؟؟ شاید باورت نکرده، بدم اومد ... بازم به غیرت خودت که گفتی گرفتی زدیش، اگه دیدی تعریف کن که بعد چی شد بعد ۱۰ ماه؛ و اون دختر رد دیدی بخند و بهش هدیه بده 💕