2777
2789

من استان غریب ازدواج کردم متاسفانه

پدرشوهرم داره کار ساختمونی انجام میده

برادرشوهرم یه استان دیگه شهر زنش زندگی میکنه

خواهرشوهرمم خب نمیتونه کمک بده شوهرشم نمیره کمک

حالا شوهر من هر وقت شیفت نیست میره کمک

دوازده روزه خونه تنهام یا سرکاره یا خونه باباش

جدا از اون پدرش جوری رفتار میکنه انگار وظیفه شوهر من تنهاست اینم فک میکنه وظیفشه

هر وقت میاد کمردرد میگیره

من اصن دخالت نمیکنم چون فک میکنم به من ربطی نداره ولی خب تنهایی داره اذیتم میکنه

یه بارم باهاش رفتم باباش بهش گفت زنتو نیار جلو کارگرا زشته بره دستشویی

نذاشتن برم دستشویی

بنفشه🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شما مربوط نیست  پس به کی مربوطه اول شما بعد اطرافیان 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

وظیفه اش که هست 

چون نمیتونه باباشو دست تنها ول کنه 

شما هم تحمل کن بالاخره تموم میشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خوب واقعا جای شما اونجا نیست بذار بره بالاخره این کار ابدی  نیست وتمام میشه چون میدونم دخالت کنی قطعا کدورت پیش میاد  اگر حوصلش رو‌داری  بسم الله وگرنه اگر دنبال آرامشی بی خیال خواهر من  حالا مابین روزا ازهمسرت بخواه یکی دوساعت  ببره توشهر بگردونتت  بازاری خریدی پارکی چیزی   باخوبی وآرامش وسیاست صحبت کن نتیجه ی خوبی میگیری ان شاالله