2777
2789
عنوان

دست درازی سرایدار به بچه همسایه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5008 بازدید | 111 پست
فقط می‌خوام بگم هست همچین چیزایی  نگین فانتزی نه نمیشه  دیدم مادر خونه دار شاغلم نیست بچ ...

درسته عزیزم مجبوره بره سرکار تا به نیازهای جسمیشون برسه،اما سلامت روحی مهم نیست؟باید قبل از سرکاررفتن یه فکری برای دخترش بکنه،از سرکار رفتن هم واجب تره

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

مثل فیلم هیس دختر ها فریاد نمیزنن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای قلبم درد گرفت کاش تو شرایطشو داشتی از دخترش مراقبت میکردی یا یه جا مناسب برای بودنش پیدا میکردی ...

اگه شوهرم اجازه میداد نگهش میداشتم خودمم بچه ندارم ولی نمیزاره 

واقعا نی نی سایتم دیگه عجیب شده یکی میاد ازتون کمک بگیره اسم شهرو استانو میپرسید یکیتون میگید فانتزیه یکیتون میگید دروغه یاااا خیلی خودتون دروغ گویید یا واقعا اومدین فقط یچیزی بپرونید نمیتونی راهنمایی کنی نیا تو تاپیک 

زمین گرده همچین سرت میاد که تعجب میکنی !!!پس ساکت

چجوری مادره میذاشته بچه پشت در بمونه من اگه بچم بیاد خودم خونه نباشم میگم مامانم بره دنبالش دم در نم ...

از اول مدرسه تقریبا هروز همینجوری مینست تو پله تا مامانش بیاد قبلا زودتر میومد نهایت یه سایت بعد دخترش تازگیا دیرمیوند