2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پربازدید طلاق صوری برای حقوق مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 93 پست
ن عزیزم نیستم ولی زیاد دیدم کارمندا ب راحتی رو خیلی چیزا چشم پوشی کردن و گزارش ندادن  درسته شا ...

عزیزم... اون آدمی که چنین ریسکی میکنه مفت خوره! قطعا میگم...

من یک زنم... خیلی هم قدیمی ام در سایت... جون کندم... درس خوندم... آزمون دادم... ازدواج کردم... بچه از دست دادم...طلاق گرفتم... خم به ابرو نیاوردم... مثل مرد هم کار خونه میکنم هم کار بیرون...دیروز چنان مشکل بزرگی کو محل کار برام پیش اومد که قلبم تا الان درد میکنه... نون رو از تو خون در میارم میخورم... خدا شاهده اونقدددددر اذیت هستم که گاهی میگم ول کنم همه چیز رو... خدای بالا سر میدونه تو این سیستم و کشور کثیف و فاسد و ناشایسته سالار چه خووووون دلی میخورم. ولی نه بچه دارم و نه خانواده... تنها دلم خوشه یک آب باریکه برای پیریم داشته باشم...

اینها رو گفتم تا این رو بگم... تا حدود بیست سال آینده که ما دهه شصتی‌های بدبخت بازنشسته بشیم و مستمری بگیر بشیم، جمعیت مستمری بگیران از کارمندان بیشتر میشه!!! همینجوریش به شدددت احتمال ورشکستگی بیمه ها بسیار زیاده... یکدفعه دیدی بعد از این همه بدبختی حقوقمون رو نتونستند بدن یا یکدفعه کردند مثلا پنجاه درصد!!!

خب یک جمعیت کثیری بیعار و مفت خور هم بیان اینجوری تلّ بر بیمه‌ها شوند، تکلیف منی که تا روووووز قبل از زایمانم با شکم گنده تا دقیقاااااا آخر وقت اداری، نشستم پشت سیستم و کاااار کردم تا یک روزی آب باریکه داشته باشم چی میشه؟ من خودم شخصا راضی نیستم... من هم دلم میخواست پا رو پا بندازم! 

پدرم هم بازنشسته است! قرار بود چشم بدوزم دور از جون زبونم لال به مرگ پدرم و مستمریش، واقعا زشت نبود؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
عزیزم... اون آدمی که چنین ریسکی میکنه مفت خوره! قطعا میگم... من یک زنم... خیلی هم قدیمی ام در سایت. ...

الهی بگردم الان ک نوشته هاتون خوندم بهتون حق میدم دلگیر باشید 

شما رو میشناسم مهربون 

خیلی متاسف شدم برای اتفاقاتی ک پشت سر گذاشتی ❤❤

خود منم هرگز همچین کاری با زندگیم نمیکنم ولی همه مثل شما شرافت ندارن البته ناگفته نمونه بابای من حتی بیمه هم نداره کویت میرفت و بعدم مغازه داشت الانم نود سالشه داره و مامانم شاغله خرج خونه رو میده 

ولی در کل قبول دارم زد و بند تو ادارات زیاده و حق خیلی ها پایمال میشه ⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم الان ک نوشته هاتون خوندم بهتون حق میدم دلگیر باشید  شما رو میشناسم مهربون  خی ...

ممنون از فهمت. خدا به زندگی پدر و مادرتون برکت بی‌انتها بده. لطفا برای من دعا کن

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چه جالب عمم طلاق گرفته بخاطر حقوق ولی میگه حقوقش رو نصف بهش میدن

نه حقوق کامل داده میشه 

حالا به عمه من که کامل حقوق میدن 

حقش هم هست نه شوهر داره نه حقوق و درآمدی 

عمه من برای حقوق طلاق نگرفت شوهرش قبل مادربزرگم فوت کرد 

اوکی، ولی بنظرتون اینهمه دارن مال مردم رو میخورن حلاله؟! به مردم که میرسه حرام شرعیه! البته درست میف ...

عزیزم هر کسیو توی قبر خودش میذارن

اینکه کسی دزدی میکنه دلیل نمیشه بقیه هم دزدی کنن

اینکه همه دل میشکنن دلیل نمیشه ما هم دل بشکنیم

و.....

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
عزیزم... اون آدمی که چنین ریسکی میکنه مفت خوره! قطعا میگم... من یک زنم... خیلی هم قدیمی ام در سایت. ...

افرین بهت ک کار کردی واااقعا حق الناسه و اون پول هم حراااام

بقیه حرفا هم همممه توجیحه فقط

انگار ک الان ده نفر بخان برن از دیوار مردم بالا بعد منم بگم همه میرن من چرا نرم

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
عزیزم همه روزه دزدی میشه گیر نده ب دله دزدی  بعدم حقشونه دیگه حق مادرشه کدوم دزدی  شمام ...

ریسک ؟ 

مادرش زنده س بنده خدا شوهره داره واسه حقوقش نقشه می‌کشه. زنشم تو دهنش نمی‌زنه که هییییچ ! می‌خواد همکاری هم کنه. 

والا اولین باره می‌شنویم داماد راجع به حقوق مادرزن اصلا نظررررر می‌ده. 

دزدی هم دزدیه دیگه عزیزم 😁 فرقی نداره

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328

من یکیو میشناسم این کارو چند سال انجام داده هم پسرش از سربازی معاف شده هم حقوق میگیره هم خودشو تحت پوشش کمیته امداد کرده از اونجا هم کلی وام گرفته و حقوق میگیره الان هم دارن باهم زندگی میکنن😐

یه روز خوب میاد❤️

تامین اجتماعی حقشه اینقدر حق بیمه شدگان رو میخوره

چقدر از حقوق ما رو زدن ندادن همسان سازی رو هم اجرا نکردن

کارمند تامین اجتماعی حقوقش از همه جا بالاتره عوضش حق بازنشسته ها رو نمیده

بیمه اجباری نیست برای مردم معمولی کاملا اختیاری هست . بیمه قراره حقوق جمعیت زیادی از مستمری بگیران ...

بله عزیزم اینا که میگن بگیره نوش جونش نمیدونن پول از همین حق بیمه های خورد ریزه خودشون داره پرداخت میشه

فردا روز بازنشستگی مجبوره ده سال بیاره رو سن بازنشستگی خودشون تا شکم مفتخورهایی مثل دامادهای صیعه ای رو بتونه پر کته با ازدواج صوری

باورکن بعضی ها تنهاترت میکنند. 🥺🥺 
طلاق صوری، استعلاجی الکی ،اینا همه مشکلات بیمه ای ها هست.

یه سوال...

اگه آقایی فوت کنه و حقوقش به خانمش برسه، و بعدا خانم هم فوت کنه، و بعد از فوت مادر دخترشون طلاق بگیره (یا در زمان حیات مادر طلاق گرفته باشه ولی برای حقوق پدر اقدامی نکرده باشه و حقوق فقط به مادر رسیده باشه) ، امکان بازگشت و برقراری حقوق برای دختر هست؟

یا چون قطع شده بوده، دیگه نمیشه از حقوق استفاده کنن؟