2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پربازدید طلاق صوری برای حقوق مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 93 پست

اگه خدا ناباور و آتئیست هستین که هیچ

روی صحبت من با کساییه که به وجود خدا اعتقاد دارن وقتی خدا میگه روزی دست منه چرا دنبال رزق حروم میرین؟؟؟؟

خوب اون رزق مال شماست حیف نیست به حرومش راضی میشین بهجای اینکه  حلالش راضی شین

من بارها به یکی از نزدیکانم که همیشه میگفت ندارم گفتم سوره واقعه بعد از نماز مغرب رزق رو زیاد میکنه میگفت اره میدونم

آخر یه بار پرسیدم چه جوری میخونی که تاثیرش کمه گفت  اصلن نمیخونم! ولی میدونم خوبه

دیگه گفتم بخون و همچنین بعد از هر نماز 3بار ایه 2و3 سوره طلاق

ومن یتق الله تا آخر ایه 3 رو بخون

بعدش دیگه خودش به همه یاد میداد از بس خوشش اومده بود میگفت نمیدونم پول از کجا میاد

الهی اگر بهشت چشم و چراغ است بی دیدار تو داغ است.
یه سوال دارم عزیزم یه مرد که فوت کرده باشه و حقوقش رو زنش میگیره بعد از چند سال رنش هم میمیره و دختر ...

کامل میرسه یکی این کارو کرده بعداز ۲۰سال که مادرش فوت کرده تازه ۶۳سالشه طلاق صوری گرفته داره حقوق میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.