2777
2789

بچه ها من خواهرم دندونش عفونت شدید کرده و نیاز به نصب کشی و پر کردن داره،تازه شهریه مدرسمو دادم هیچ پولی نداریم بابامم خیلی دستش خالیه،اط طرفی دلمو خونه برا درد آبجیم،طفلی بچس🥲توروقرآن کسی می‌دونه بیمه تکمیلی دی هزینشو پوشش میده یا نه؟

یا باید پول هم بدیم؟

گلم، مرا بچین و به خودم بده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بکردی پزشکی پیدا کنی که طرف قرارداد دی باشه تا اون لحظه پول نگیرهوگرته باید پول بدی فیش ببریم ب ...

یه دکتر پیدا کردم با بیمه دی قرارداد داره ولی یکی از همکلاسیام گفت همه هزینه رو پوشش نمیده خیلی نگران شدم

ممنونم

من فقط عصب کشی کردم۳.۵میلیون شد بدون ترمیم

بیمه تکمیلی داشتی یا نه؟با بیمه انقدر شد یا بدون بیمه؟

طفلی آبجیم هیچی از دندونش نمونده شرمنده شدم انقد امروز فردا کردیم اومد پیشم گریه کرد گفت توروخدا کمکم کن،قلبم آب شد

نمک دریا با عسل قاطی کن بذار رو دندونش میگن میخک هم خوبه از عفونت پیشگیری کنه تا بره دکتر دارو بده

دکتر ماه پیش دیدش گفت باید سریعا عصب کشی و پر بشه،ولی دستمون خالی بود اون موقع هم بیمه نداشتیم الان بیمه تکمیلی داریم ولی شنیدم پول هم میگیرن،بخدا قلبم آتیشه براش،طفلی میگرن هم داره تحمل درد نداره سریع تشنج میکنه،به زور خودشو گرفته،بابای بدبختمم خیلی دستش خالیه هیچی تو حسابش نیست

بیمه تکمیلی داشتی یا نه؟با بیمه انقدر شد یا بدون بیمه؟طفلی آبجیم هیچی از دندونش نمونده شرمنده شدم ان ...

بدون بیمه 

من بیمه تامین اجتماعی داشتم گفت فرقی نمیکنه 

ولی بیمه تکمیلی تاثیر داره بر پولش

بدون بیمه من بیمه تامین اجتماعی داشتم گفت فرقی نمیکنه ولی بیمه تکمیلی تاثیر داره بر پولش

تاثیر میدونم داره،ولی از هزینش کم میشه یا کلا همه هزینه رو پوشش میده؟