2777
2789

خانمی که گفته بود شوهرم گفته طلاق بگیریم حقوق مادر و پدرت برسه بهت بعد صیغه کنیم.

من کارمند بیمه تامین اجتماعی هستم

اولا این کار حرام شرعی هست و هر پولی از این طریق بدست بیاد عین دزدی هست.

دوم اینکه بیمه مرتب بازرسی انجام میده دیر یا زود لو میرید و حقوق قطع میشه.

پس الکی خودتون رو تو درسر نندازید. 

یکیو من میشناسم سه تاخواهر از شوهراشون طلاق گرفتن واسه ی چوصه حقوق حالا همیشم ادعاشونه ک درامدشون میلیاردیه😆😆😆

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از فامیلای شوهرمم همین کار  کرده.البته اون موقع که مامانش فوت کرده بود ایشون مطلقه بود و حقوق مادرشو میگرفت.بعد که خواست ازدواج کنه صیغه شد که حقوقش قطع نشه

شروع رژیم ۱۸ تیر ۴۰۲👈۷۷/۱۰۰👈؟؟؟؟👈 هدف ۶۵

عزیزم همه روزه دزدی میشه گیر نده ب دله دزدی 

بعدم حقشونه دیگه حق مادرشه کدوم دزدی 

شمام نمیخواد اینقدر سخت گیری کنید هیچکس از دل خوشی همچین کاری نمیکنه ببین فشار اقتصادی چقدر سنگینه ک این ریسک با زندگی زناشوییشون با وجود بچه میکنن

عقلشون کمه حالا این پسط شوهرشون بمیره حقوق شوهرشون بهشون نمیرسه خدا عقل میداد اینا کجا بودن؟

جایی دورتر از خودم ایستاده ام،به تماشای کسی که جای من زندگی میکند.                                                                   چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی  

اوکی، ولی بنظرتون اینهمه دارن مال مردم رو میخورن حلاله؟! به مردم که میرسه حرام شرعیه! البته درست میفرمایید اما در صورتی که در مملکت گل و بلبل ما همه چی سرجای خودش بود و حق و ناحق نمیشد اصلا

قبلا خیلی این کار رو انجام میدادن ولی جدیدا بیمه خیلی حساس شده رو این موضوع 

همکار همسر من هم از خانمش چند سال پیش جدا شد برای همین موضوع چون حقوق بازنشستگی پدر خیلی بالا بود 

الان چند سال هست با هم هستن ولی دقیقا به خاطر اینکه بیمه همش سر میزنه و آمار رو از همسایه ها میگیره رسما نمیتونن با هم زندگی کنند 

همسرم میگه کلا جدا زندگی می کنند. و مثلا آخر هفته با هم هستن و بچه هم ندارن و نمیتونن بچه دار هم بشن 

همسرم که میگه واسه یه حقوق بازنشستگی کلا زندگیشون از بین رفت و هر کدوم هم با یکی دیگه رابطه داشته باشه اون نفر مقابل حق اعتراض نداره چون زن و شوهر نیستند

به هر حال خیلی کار مسخره ای هست