2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پربازدید طلاق صوری برای حقوق مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 93 پست
مامان بزرگ من اون همه سال پرستاری کرد تو بیمارستان کلی بیمه داد بیمه های مختلف و به نظرم کاملا حقش ...

بله حق خالتون هست نه اینکه بخواد قانون رو دور بزنه 

اینجوری کم کم حقوق کسانی که واقعا حقشون هست رو قطع میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی میتونه حقوق پدرشو بگیره دیگه این علاف بیکار مفت خورو میخواد چیکار؟؟؟

من که ندیدمشون خالم دیده 

مثل اینکه بچه دارن بعد این یارو مدلش بخور بخوابه قبلنشم خیلی از پدر زنه پول میگرفته الانم بعد فوت باباش اینکارو کرد چمیدونم جفتشون مثل اینکه راضین:)

فریاد بزن که زن شکوهه! این رود زلال 🏞زندگی هم وقتش برسه خودش یه کوهه!🏔 😊 ثریا هم اگه باشه بهش میرسه ایرونی فقط کافیه پاشه!😎😃
عزیزم همه روزه دزدی میشه گیر نده ب دله دزدی  بعدم حقشونه دیگه حق مادرشه کدوم دزدی  شمام ...

شما کارمند هستی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
بله حق خالتون هست نه اینکه بخواد قانون رو دور بزنه  اینجوری کم کم حقوق کسانی که واقعا حقشون هس ...

عزیزم این همه پول بیمه داده مامان بزرگم که بره واسه کی؟؟ 

حق کسی دیگه قرار نیست خورده بشه

اینکه این وسط یه سری پول ناپدید میشه تقصیر مردم نیست

اصولا اینجور زن ها خیلی ضعیف هستند و بی عزت نفس .مردها هم مفت خور و بی مسولیت

ینجور زندگیو نه خودم نه خانوادم نمی‌پسندیم 

دیگه اونا بین خودشونه:(

فریاد بزن که زن شکوهه! این رود زلال 🏞زندگی هم وقتش برسه خودش یه کوهه!🏔 😊 ثریا هم اگه باشه بهش میرسه ایرونی فقط کافیه پاشه!😎😃
اوکی، ولی بنظرتون اینهمه دارن مال مردم رو میخورن حلاله؟! به مردم که میرسه حرام شرعیه! البته درست میف ...

حرام حرامه! تعجب میکنم از شما...یذره و دو ذره نداره!

ضمنا شما فکر میکنید چون در این موضوع طرف حساب دولته، پس تیغ بزنیم دولت رو... در حالیکه بیت الماله... مال کارمنداست... حق و حقوق کارمندانی است که سی سال جون کنده اند...دخیره‌ی بودجه‌ی بیمه، از پول کارمندانه... و حق الناسه صد در صد

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
حرام حرامه! تعجب میکنم از شما...یذره و دو ذره نداره! ضمنا شما فکر میکنید چون در این موضوع طرف حساب ...

من دیدم‌ دختر مجرد صیغه شده که حقوقش قطع نشه بعد مطمئن شد عقد کرده ولی این که جدا بشن بخاطر حقوق خیلی وحشتناکه

شما کارمند هستی؟

ن عزیزم نیستم ولی زیاد دیدم کارمندا ب راحتی رو خیلی چیزا چشم پوشی کردن و گزارش ندادن 

درسته شاید کارشون غیر اخلاقیه اما اینقدر زیاد شده ک دیگه  اما اون چهار تا ادمی هم ک با زندگیشون ریسک کردنو نباید سرزنش کرد چون واقعا طلاقو گرفتن 

واقعا اینجور کارهایی که‌میکنن کم‌کم حقوق کسانی هم که حقشون هست هم قطع میشه

ن چرا ناحقی بشه بخاطر چندتا طمع کار مفت خور دولت باید ب این طرح طلاق صوری رسیدگی وسخت گیری کنه ن اینکه حقوقا کم شه یا قط شه حق ی دختر مجرد و مطلقه ک واقعا ب این حقوق نیاز داره اینه ک جلوی طلاق صوری گرفته شه خیلیا پشت و پناه ندارن حقشون نباید پایمال شه شوهر دارن حقوق باباشم میگیره ولی ی دختری ک تا آخر عمر نمیتونه ازدواج کنه کاروسرمایه نداره چ گناهی کرده