2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پربازدید طلاق صوری برای حقوق مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 93 پست
اوکی، ولی بنظرتون اینهمه دارن مال مردم رو میخورن حلاله؟! به مردم که میرسه حرام شرعیه! البته درست میف ...

بیمه اجباری نیست برای مردم معمولی کاملا اختیاری هست .

بیمه قراره حقوق جمعیت زیادی از مستمری بگیران رو پرداخت کنه بالاخره باید از جایی تامین اعتبار بشه و اون همین بیمه های مردمه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فامیلا شوهر خالم دختره باباش شرکت نفتی بود طلاق گرفت بعد یه صیغه بین خودشون خوندن چون شوهرش بیکار بو ...

خب وقتی میتونه حقوق پدرشو بگیره دیگه این علاف بیکار مفت خورو میخواد چیکار؟؟؟

عقلشون کمه حالا این پسط شوهرشون بمیره حقوق شوهرشون بهشون نمیرسه خدا عقل میداد اینا کجا بودن؟

آفرین دقیقا به این فکر میکردم.

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
نمیدونم شاید شرایط زندگیش اینجوره نمیتونم قضاوت کنم  زندگی واسه همه گل و بلبل نیست نمیتونیم ...

دنیا دختر داره کار میکنه خرج خودش رو در میاره 

بعد زن و مردی که با هم‌ نتونن هرج زندگی رو دربیارن به چه درد میخورن 

اگه آقا از کار‌افتاده بود چیزی 

د درست هم میگن این کار کلاهبرداری هست 

یه سوال دارم عزیزم  یه مرد که فوت کرده باشه و حقوقش رو زنش میگیره  بعد از چند سال رنش هم ...

کامل میرسه

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤

غیر از اینایی که گفتید 

کار این افراد باعث میشه دولت کلا بیاد قطع کنه این حقوق یا خیلی کم کنه اون وقت یه دختری که مجرده و کار رسمی نداره خیلی ضربه میخوره 

فکر نمیکنن اینا به هر حال یه مردی کنارشون هست اونی که تنها بعدا باید چیکار کنه

بیمه اجباری نیست برای مردم معمولی کاملا اختیاری هست . بیمه قراره حقوق جمعیت زیادی از مستمری بگیران ...

صفحه ی اول اون تاپیک را خوندم اون خانم  چطور میخاست از حقوق مادرش  استفاده کنه در حالیکه مادر در قید حیاته

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ